Het nieuwe model van een relatie starten
24 februari 2022 
3 min. leestijd

Het nieuwe model van een relatie starten

Veel mannen gebruiken het oude model om een relatie te starten 

"Een voorbeeld hiervan is het aanspreken van vrouwen in de kroeg. Dat dit in de offline wereld de enige mogelijk is. Terwijl zij van nature niet graag in de kroeg komen. 

Deze mannen mogen de stap zetten naar de ‘Next Level’ manier van een relatie starten. Ook wel: het nieuwe model.

Vaak weet je als man niet beter

Veel mannen gebruiken het oude model om een relatie te starten. 

Dat is niet gek, want zij weten niet beter. Van jongs af aan zien zij vrienden in de kroeg vrouwen aanspreken. Als ze ouder worden, geldt hetzelfde. Als ze een film kijken op tv, idem dito. Dit is vaak het beeld wat zij ervan hebben. 

Maar, als zo’n manier van contact leggen niet bij jouw persoonlijkheid past, waarom zou je het dan doen?

Hetzelfde geldt voor daten, een relatie hebben en alles wat ertussen zit. Veel mannen passen de traditionele manier (oude model) van een relatie starten toe. 

Wat is de traditionele manier van een relatie starten?

Wat is het oude model? Wat is de traditionele manier van een relatie starten?

⛔️ Het oude model isMiddels diverse openingszinnen die je uit je hoofd hebt geleerd de kroeg in om vrouwen te benaderen. Jezelf vrijer voelen door alcohol waardoor de drempel lager wordt en op deze manier hopen dat je leuk gevonden wordt en resultaten behaalt.


⛔️ Het oude model is ook — Wanneer je een eerste date hebt, dit op de traditionele manier invulling geven door tegenover elkaar te zitten om gezellig te praten in bijvoorbeeld een café of restaurant.


⛔️ Het oude model is verder — Robert Kiyosaki zei: “It is not about how much money you make, but how much money you can keep.” Wat diverse coaches zeggen op dating/relatie gebied is dat het belangrijk is om zoveel mogelijk telefoonnummers te scoren, zo veel mogelijk dates en ga zo maar door. Waarom? Dat is stoer en mannelijk, schijnt…


⛔️ Als laatste over het oude modelJe eigen shit blijven wegstoppen en wanneer je relatie niet lekker gaat, dit tot uiting laten komen en bij je partner neerleggen zodat zij ermee mag dealen. 

Zoals je hierboven leest, zijn dit verschillende uitersten. Kijk voor jezelf waar jij je in herkent. Helaas horen we deze overtuigen te vaak voorbij komen van single mannen. 

Zelf kan ik daar ook over meepraten haha. 

Introductie van het nieuwe model van een relatie starten

Zoals je vast en zeker merkt, werkt het oude model niet voor jou. Logisch, want grote kans dat dit niet past bij jouw persoonlijkheid.

Je mag daarom uitgaan van jezelf. Dat je op jezelf vertrouwt en handelt op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. Het is belangrijk om jezelf goed te kennen, zodat je vanuit daar de juiste situaties creëert. Dit betekent dat je uitgaat van de Next Level manier van een relatie starten. Ook wel: het nieuwe model.

Wat is het nieuwe model? Wat is de Next Level manier van een relatie starten?

 ✅ Het nieuwe model is — Op de plaatsen waar jij graag komt en op je gemak voelt, vanuit jezelf contact leggen op een authentieke manier waar eventuele zenuwen en spanning getoond mogen worden. Dit zonder alcohol en dat je zelf kijkt wat jij van de ander vindt.


✅ Het nieuwe model is ook — Wanneer je een eerste date hebt, dit op een manier invulling geven waarbij de energie hoog blijft en het makkelijker wordt om plezier te hebben en gesprekken te voeren.


✅ Het nieuwe model is verder — Robert Kiyosaki zei: “It is not about how much money you make, but how much money you can keep.” Wat in mijn optiek mannelijk is, is dat je een vrouw aan je kan binden voor de lange termijn en met haar samen blijft groeien, zowel zelfstandig en als koppel, waarin de aantrekkingskracht en plezier aanwezig blijft.

✅ Als laatste over het nieuwe modelVerantwoordelijkheid nemen voor je eigen shit zodat dit geen invloed heeft op je partner en dus jullie relatie.

Wat een verschil hè. Dit maakt het allemaal veel makkelijker en leuker :-)

Natuurlijk is dit een proces. Dat je hiervoor de juiste mindsets en tools hebt. Daarom is onze visie dat jij je mag ontwikkelen als man. Dit is ook wat WeSocialMEN is: persoonlijke ontwikkeling voor single mannen.

De visie op die ontwikkeling, om de ‘next level’ manier van een relatie te starten, is dat jij je als man ontwikkelt naar iemand die: Meer hierover in onze blog en training The Social Gym 4.0

Conclusie

Het oude model (traditionele manier) van een relatie starten werkt voor veel single mannen niet. Dit komt omdat deze manier niet bij hun persoonlijkheid past. De stap die zij mogen zetten, is dat zij zichzelf ontwikkelen naar een man die weet wat hij wilt, zichzelf kent, sociaal vrijer en emotioneel stabieler is. Het resultaat is dat zij volgens het nieuwe model (Next Level manier) een relatie starten (en onderhouden) met zichzelf en de juiste vrouw." -Robin

Over de schrijver
De redactie van WeSocialMEN helpt jou om diverse termen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daten en relaties helder te krijgen.
Reactie plaatsen

Ontvang GRATIS: WSM Visieboek

Het “visieboek” is dé belangrijkste resource uit onze betaalde cursus voor single mannen, The Social Gym™ dat mannen helpt een ijzersterke visie te creëren voor zichzelf om met meer zelfvertrouwen en assertiviteit te handelen.