Online daten vergeleken met Marktplaats.nl
Geschreven door Robin Kastermans
Je maakt jezelf druk omdat je bijvoorbeeld geen reacties krijgt op je online berichten die je naar vrouwen stuurt waardoor de twijfel toeslaat. Ik snap het. Laat ik dit weer in perspectief (drie stuks) plaatsen. Hoe? Door middel van Marktplaats en FB-market.

Sofie en ik zijn bezig om ons appartement in te richten (we gaan samenwonen 🎉) en we waren op zoek naar een koelkast. Op bovenstaande websites staan er genoeg. Een logisch gevolg is dat we na het zien van de advertentie een online bericht sturen naar degene die een koelkast aanbiedt.

Het eerste perspectief zijn de 'resultaten' van Sofie:
De 80/20 regel in daten en marketing
Geschreven door Robin Kastermans
Als je marketing met dating vergelijkt wordt alles een stuk overzichtelijker.

Je hebt veel bedrijven die zich 80% van de tijd focussen op hun marketing. Wat ze doen is enorm veel tijd spenderen aan wat ze kunnen zeggen in hun advertenties, welke foto's en uiteraard de verdere marketing funnels, laatste technieken, allerlei features en weet ik het wat. 20% van de tijd blijft over voor het product. 

Wanneer de marketing er gelikt uit ziet...
Stijn deelt zijn ervaring en resultaten
Geschreven door Stijn (student van WeSocialMEN)
"Na een aantal jaar met ups en downs, maar dan voornamelijk downs, had ik besloten dat er iets in mijn leven moest veranderen. Echter wist ik niet hoe. Ik was ongelukkig, zeer ontevreden en boos over het feit dat ik niet in staat leek een vriendin te kunnen vinden. Ik had dating sites en apps geprobeerd, was bij een psycholoog geweest om over mijn situatie te praten, hopende om te leren gaan met mijn situatie, maar ik kwam er maar niet uit. Dit had zijn uitwerking op mijn humeur, maar ik kreeg er daarnaast ook fysieke klachten van...
©2015-2019 WeSocialMEN.com

Onze Europese partner: Meetic Group (Lexa.nl)
Onze Nederlandse partner: RelatiePlanet