Over-enthousiasme van een man op een date, wat doet dat met een vrouw?
20 januari 2022 
1 min. leestijd

Over-enthousiasme van een man op een date, wat doet dat met een vrouw?

Met haar vrouwelijke perspectief op daten en relaties, beantwoordt Laura 🙋🏻 deze keer in het kort de volgende vraag: "Over-enthousiasme van een man op een date, wat doet dat met een vrouw?"

Dit leer je

> hoe het op een vrouw overkomt wanneer een man zo enthousiast is en wat dit met haar doet
> waar je als man rekening mee houdt op een eerste date
> de ideale eerste date vanuit het vrouwelijke perspectief (in de kern)

Hoe het op een vrouw overkomt wanneer een man zo enthousiast is en wat dit met haar doet

‘Hoi, hoe is het..  Wat voor werk doe je.. Wat zijn je hobbies... Wat is je lievelingsgerecht... Heb je broers of zussen...' ZUCHT!

"Ik had me zo verheugd op een relaxte date, maar het voelde alsof ik geïnterviewd werd. Ik kon niet ontspannen en volledig mezelf zijn. Hij was dan wel heel geïnteresseerd, maar liet geen ruimte open om gewoon relaxt in het moment te zijn en mij ook vragen te laten stellen.

Ik wilde hem tenslotte ook leren kennen en ik miste het gevoel van spanning, dat ik ook mijn best moest doen om hem te veroveren.

Zijn enthousiasme kwam heel dominant, geforceerd en onzeker over.

Dit gaf me ook het gevoel alsof hij mij niet serieus nam, omdat als ik dan antwoord gaf op zijn vragen dan sprong hij weer door naar zijn volgende vraag.

Waar je als man rekening mee houdt op een eerste date

Ik had liever gehad dat hij bij een paar onderwerpen bleef en een diepgaand gesprek voerde. Dan had ik tenminste nog het gevoel gehad dat hij oprecht geïnteresseerd was in mijn antwoorden.

Een man hoeft helemaal niet al het werk te doen op een eerste date.

Ik wil mij als vrouw ook gewoon uitgedaagd voelen. En nog belangrijker: Ik wil voelen dat ik een connectie kan maken met een man, zonder een standaard vragenlijst ronde!

De ideale eerste date vanuit het vrouwelijke perspectief (in de kern)

Mijn ideale date zou dan ook met een man zijn die mij op een eerste date op mijn gemak laat voelen. Ruimte laat voor speelsheid, spontane gesprekken, humor en vooral iemand die zichzelf is, want dat straalt super veel zelfvertrouwen uit!" -Laura

Over de schrijver
De redactie van WeSocialMEN helpt jou om diverse termen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daten en relaties helder te krijgen.
Reactie plaatsen

Ontvang GRATIS: WSM Visieboek

Het “visieboek” is dé belangrijkste resource uit onze betaalde cursus voor single mannen, The Social Gym™ dat mannen helpt een ijzersterke visie te creëren voor zichzelf om met meer zelfvertrouwen en assertiviteit te handelen.