Wat is NMLK? (Nieuwe Mensen Leren Kennen)

NMLK staat voor nieuwe mensen leren kennen. NMLK is een organisatie die als missie hebben om nieuwe mensen met elkaar te verbinden. Ontmoeten en beleven in zowel real life en online, dat is waar het bij NMLK allemaal om draait! Bij NMLK maak je events mee met mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn als jij. Je hebt samen lol, doet nieuwe ideeën op, deelt ervaringen en maakt nieuwe vrienden met gelijkgestemden.

Waarom kies je voor NMLK?

NMLK is al meer dan 10 jaar de grootste en populairste uitgaans-community in Nederland. Leden en crew van NMLK organiseren wekelijks meer dan 200 events. You name it, bij NMLK bedenk en beleef je het met elkaar. Heb je vanavond zin in een avondje theater of bioscoop of dans je liever tot in de kleine uurtjes op het strand? Bij NMLK organiseer jij dat gewoon zelf!

NMLK’ers van het eerste uur en nieuwe leden ontdekken met elkaar de nieuwste hotspots in hun eigen stad, gaan op avontuur in de natuur of spreken af om samen te kitesurfen of een balletje te trappen in het park. Ze gaan met zijn allen los op themafeesten en flashmobs, ontmoeten elkaar bij picknicks en borrels, en gaan samen naar exclusieve NMLK filmpremières en voordelige weekendjes weg.

Wat is de doelgroep van NMLK en pas jij daarbij?

Cultuurminners, creatieve geesten en sportievelingen. Natuurliefhebbers, filosofische figuren en feestbeesten. Bij NMLK vind je ze allemaal. NMLK’ers willen nieuwe ervaringen beleven met interessante leeftijdgenoten die ze nog niet kennen. Doordat NMLK'ers zoveel verschillende events organiseren, ontmoet je altijd wel nieuwe mensen met dezelfde interesses als jij. Cultuurminners, creatieve geesten en sportievelingen. Natuurliefhebbers, filosofische figuren en feestbeesten. Bij NMLK kom je ze allemaal tegen.

NMLK’ers zijn actieve, communicatieve types (HBO+) met een gedeelde visie om nieuwe gelijkgestemden te ontmoeten. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in nieuwe mensen en events. NMLK is geen datingsite, maar waar mensen samenkomen weet je maar nooit wie je tegenkomt.

Wat is de leeftijdscategorie van NMLK?

Om gelijkgestemden te ontmoeten is het leeftijdsverschil van deelnemers aan events nooit groter dan 25 jaar. Ze werken met zeven leeftijdsgroepen:

1. 20 - 35 jaar
2. 25 - 39 jaar
3. 30 - 45 jaar
4. 35 - 49 jaar
5. 40 - 55 jaar
6. 45 - 59 jaar
7. 50 - 65 jaar

Hoe is NMLK ontstaan?

Toen NMLK-oprichter Carlo in 2004 net was verhuisd naar Amsterdam, zocht hij nieuwe mensen om samen culturele events te beleven in zijn nieuwe stad. Aangezien er toen nog niet zoiets bestond als NMLK, zette hij dit zelf op, samen met goede vriend Jelle.

Na een jaar kon Carlo zijn werk als theatermaker echter niet meer combineren met het werk voor NMLK en mailde hij de toen paar honderd leden dat hij zich genoodzaakt zag met NMLK te stoppen. Maar daar waren de leden het niet mee eens! Ze mailden massaal of NMLK niet betaald kon doorgaan. En zo werd er een poll opgezet met de vraag wat men per maand wilde betalen voor NMLK. En tot op de dag van vandaag zit NMLK zelfs nog onder het gemiddelde van € 6 per maand wat het gemiddelde bedrag was dat leden uit wilden geven aan het NMLK- lidmaatschap.

Samenvattend

Het is net een stamcafé waar jij als single man naartoe kunt gaan om naast nieuwe mensen te ontmoeten ook je sociale vaardigheden kunt oefenen , alleen dan met gelijkgestemden uit je eigen buurt met dezelfde interesses.

Meer info: https://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/

Reactie plaatsen