Onze cursussen

Ontdek hoe je groeit als man en een vaste relatie start en opbloeit

WeSocialMEN - The Social Gym 4.0

The Social Gym™  4.0

The Social Gym™ is de “herprogrammering” die al 400+ mannen geholpen heeft zich op systematische wijze te ontwikkelen van Nice Guy naar Stabiele Man. Een man die precies weet wat hij zoekt in een vrouw en een relatie en niet schikt voor minder.


Het online programma bestaat uit 6 verschillende “trainingsblokken” met elk hun respectieve doel om jou te helpen groeien als man op de meest efficiënte en effectieve manier.


Dit d.m.v. een gebalanceerde mix van video's, opdrachten en oefeningen die stap voor stap jouw negatieve gedachtepatronen en passieve gedragsvormen herprogrammeert om assertiever en zelfzekerder te denken en te handelen. Niet alleen tijdens het daten, maar ook in jouw relaties met vrienden, collega's en familie.

Relationship Masterminds WeSocialMEN

The Relationship Mastermind

Een relatie starten is natuurlijk geweldig, maar nu begint het pas echt! Met The Relationship Mastermind leer je hoe jij als man groeit en hoe jullie relatie opbloeit waardoor jullie op de lange termijn gelukkig en liefdevol blijven. Met deze training begrijp jij jezelf, je partner en hoe een relatie werkt. Daarmee groeit je vertrouwen in jezelf en je relatie.

1-op-1 coaching met Jerry of Andrew

Stuur een mail naar support@wesocialmen.com met als onderwerp '1-op-1' dan nemen we contact met je op.