Wat is Go Mingle?

Go Mingle is een matchingwebsite om gelijkgestemden te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Je kunt meedoen aan de activiteiten van andere deelnemers en de uitjes die Go Mingle organiseert.


Sociale contact leggen is niet voor iedereen makkelijk

Sociale contacten leggen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je nieuwe mensen en je leer je ze beter kennen! Zij helpen daarbij door het organiseren van gezellige activiteiten.


Wat voor activiteiten kun je doen?

Activiteiten die je samen kunt ondernemen, zoals wandelen, koken, bowlen of naar de bioscoop. Je kunt kiezen uit wel meer dan 100 activiteiten! Je kunt ook deelnemen aan de uitjes die zij organiseren. Kijk lekker rond, doe mee en spreek samen wat af! Samen leuke dingen doen en ervaringen delen is namelijk veel gezelliger dan alleen!

Hoe werkt Go Mingle?

 - Meld je aan
Vul je gegevens in en kies een abonnement. Bij een gratis abonnement kun je rondkijken en ideeën opdoen. Bij een betaald abonnement, kun je voor € 4,- per maand of € 24,- per jaar onbeperkt meedoen met alle activiteiten!

- Vul je profiel in
Mensen vinden het leuk om een beeld te krijgen van diegene met wie ze op pad gaan. Zorg voor een duidelijke profielfoto en vertel bijvoorbeeld iets kenmerkends over jezelf!

-  Plaats jouw oproep
Plaats een oproep om iemand te vinden. Wij matchen jou aan leden met dezelfde interesses als jij. Spreek samen wat af via de chat en ga samen op pad! 

Waarom Go Mingle?

 Stadswandeling door het mooie Den Haag

De gids heeft ze op 19 september 2020 de mooiste Art Nouveau architectuur laten zien in de binnenstad van Den Haag. Hij vertelde ze de leukste details over de meest prachtige panden en de geschiedenis van Den Haag! Ze hebben de hele binnenstad doorgewandeld en ze hadden supermooi weer. Zo hebben ze na de wandeling heerlijk in het zonnetje geluncht. Het was een onwijs gezellige dag en leden hebben elkaar weer op een leuke manier leren kennen!

Samenvattend

Wil jij als single man op een laagdrempelige sociaal contact leggen om zo nieuwe mensen te ontmoeten en samen leuke dingen met ze doen om je sociale vaardigheden op die manier te oefenen? Bezoek de website van https://gomingle.nl/


Reactie plaatsen