Wat is Vriendenkiezen?

Vriendenkiezen.nl is een site voor het ontmoeten van nieuwe mensen, om activiteiten mee te ondernemen. Op deze site vind je mensen die, net als jij, op zoek zijn naar contacten om bijvoorbeeld mee naar de film te gaan, te sporten of gewoon een drankje te drinken.

Hoe werkt vriendenkiezen.nl

Vriendenkiezen is een site voor het maken van nieuwe vrienden, kennissen of contacten, om activiteiten mee te ondernemen. Er worden dagelijks activiteiten op de site geplaatst. Je kan elkaar mailen om een eerste contact te leggen. Wij vinden het leuk als je er een reactie bij plaatst, dat houdt de site levendig. De aantal mails die iemand ontvangt kunnen wij niet plaatsen, in verband met de wet op de privacy.

Wat is een activiteit?
Een kopje thee elkaar drinken, is ook een activiteit, evenals samen een wandeling maken of wellicht met elkaar op vakantie gaan. Het mag sportief, cultureel, maar ook gewoon gezellig zijn.

Zelf een activiteit plaatsen
Wil je zelf een activiteit plaatsen, dan kan dat. Druk op de knop activiteit toevoegen en plaats je eigen oproep. Doe er een leuke foto bij, dan houden wij de site aangenaam vrolijk. Succes!

De gedragscode van Vriendenkiezen

Hun website is gratis te gebruiken door iedereen, vrij toegankelijk en laagdrempelig. Zij willen wel dat iedereen netjes met de ander omgaat en elkaar met respect behandeld. Als je een mail krijgt, reageer je en als het niet gaat, zoals je wellicht had gewild, dan neem je op een nette manier afscheid van elkaar. Het zou natuurlijk fijn zijn, als het in één keer goed gaat en je een match hebt, maar zo werkt het niet altijd. Dat kan aan de leeftijd liggen, omdat niet iedereen de leeftijd kenbaar wil maken of je verschilt teveel van elkaar. Wij zelf zouden dan zeggen, even goede vrienden, maar ik ga weer verder op zoek naar nieuwe vrienden.

Vind je het eng om met iemand af te spreken? Ga gewoon de eerste keer samen een kop koffie drinken. Klikt het, dan kan je wat afspreken, maar heb je die klik niet, zoek dan verder op de site. Uiteindelijk vindt je wel een maatje om iets leuks mee te ondernemen.

Mensen om je heen doen alsof ze een fantastisch leven hebben, maar vaak is de waarheid anders. Wij geven met de site www.vriendenkiezen.nl iedereen een duwtje in de rug om de stap te nemen.

Wie zijn vriendenkiezen

Carin en Karin zijn ruim 30 jaar vriendinnen en ondernemen regelmatig leuke activiteiten. Zij gunnen anderen ook, dat wat zij met elkaar, maar ook met andere vrienden hebben. Dit is ook de reden voor hen geweest om de gratis vriendensite Vriendenkiezen op te zetten.

Hun motto is, investeer op tijd in een leuk sociaal leven, dan zal je zeker niet eenzaam worden op latere leeftijd. Jong geleerd is oud gedaan!!!!

Samenvattend

Ben jij als single man op zoek naar een of meerdere gelijkgestemden te ontmoeten en om leuke activiteiten te ondernemen? Dan is Vriendenkiezen.nl de juiste plek voor je.

Reactie plaatsen