Wie is Nikola Tesla?

Wie is Nikola Tesla?

Nikola Tesla was een uitvinder en staat met name bekend om de ontwikkeling van de wisselstroomgenerator. Hij raakte verwikkeld in een concurrentiestrijd met Thomas Edison, die de gelijkstroomgenerator had ontwikkeld. Omdat wisselstroom steeds populairder werd en steeds meer steden en bedrijven voorzag van stroom, ontving Tesla investeringen voor nieuwe uitvindingen. Ten tijde van zijn dood had Tesla 700 patenten op zijn naam staan.

Energie die je uitstraalt

Nikola Tesla heeft een quote:

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nederlandse vertaling: Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie

Je zult nu misschien denken wat heeft dit met daten en persoonlijke ontwikkeling te maken? Als je als man niet lekker in je vel zit, onzeker voelt en zoekende bent straal je deze energie onbewust uit naar andere mensen. Mannen die de training The Social Gym hebben gevolgd en daardoor meer zelfvertrouwen hebben gekregen en lekkerder in hun vel zitten stralen deze energie uit.
Hoe ze dat merken? Zowel mannen en vrouwen lachen naar ze en zeggen gedag. 

Samenvattend

Belangrijk dat je als single man aan jezelf werk zodat je zelf lekkerder in je vel zit en deze energie ook naar buiten uitstraalt.


Reactie plaatsen