10 leuke date ideeën in Amsterdam
10 november 2022 
in Daten
6 min. leestijd

10 leuke date ideeën in Amsterdam

Als jij een trotse Amsterdamse inwoner bent én op zoek bent naar date ideeën? Dan zit je hier goed! Of, misschien woon je dichtbij, maar ga je regelmatig wel eens iets leuks doen in onze opwindende hoofdstad, dan is dit blog artikel ook perfect voor jou.

Want hier delen we welke leuke activiteiten jij allemaal kunt beleven in Amsterdam zodat jij precies weet waar je naar toe kan en wat je kunt doen op jouw volgende date ;)

Hier komen ze!



1. Maak een wandeling door de stad

Je denkt misschien dat een simpele wandeling geen “echte date” is, maar dan heb je het goed mis. 

Een goed geplande wandel date kan perfect zijn om elkaar beter te leren kennen dankzij de unieke privacy die je daarbij creëert.

Plus, er zijn in Amsterdam een eindeloos aantal routes te vinden om een opwindende en interessante wandeling te maken met een vrouw die jou leuk lijkt.

(Dit date-idee is ook geweldig om mee te “stapelen”. Als je hier nog niet mee bekend bent, lees dan snel bij, in ons ander “date ideeën” blogartikel)



2. Doe een rondvaart

Een ander leuk date-idee is om een rondvaart te maken door de stad. 

Misschien loopt jouw date wel vaak door de stad om naar d’r werk te gaan of om af te spreken, maar misschien heeft ze nog nooit een echte rondvaart gemaakt.

In dat geval kan het een leuk idee zijn om haar Amsterdam eens te laten zien vanuit een nieuw perspectief. 

Op die manier heeft ze een nieuwe ervaring en herinnering speciaal met jou. 



3. Bezoek een museum in Amsterdam

Als jouw date grote interesse heeft in kunst, cultuur, en geschiedenis dan is Amsterdam één van de beste plekken om te zijn.

Je hebt het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frankhuis etc. Zorg er alleen wel voor dat je een museum kiest waar ze nog NIET geweest is.

Want opnieuw, je wilt haar die eerste, nieuwe ervaring geven – Je wilt niet dat ze haar date met jou gaat vergelijken met een andere keer toen ze er was met andere mensen. 

In dat geval kunnen haar “valse verwachtingen”, haar plezier met jou verhinderen, dus houdt hier rekening mee.



4. Ga schaatsen in Amsterdam

De koude wintermaanden staan voor de deur… dat betekent dat het bijna het perfecte moment is voor een schaatsdate.

Dit is een leuk date idee omdat het een boel aanraking, spelen, en plagen met zich meebrengt wat de spanning tussen jullie twee drastisch verhoogt.

Dus als je merkt dat het zal vriezen, check dan zeker eens online voor een goede schaatsbaan in de buurt.



5. Ga naar het comedy café in Amsterdam

Nog een geweldig date idee is om naar het comedy café te gaan op hun unieke locatie aan het water. Hier komen wekelijks sommige van de béste comedians in Nederland.

Dit is altijd een heel “high-energy” plaats om te zijn wat natuurlijk top is voor een date. 

Op die manier ben je er zeker van dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen en dat jullie een hoop zullen lachen samen. 


 

6. Bezoek een cocktailbar in Amsterdam

Je zou ook je date kunnen meenemen naar een goede cocktailbar, en hier kan je haar natuurlijk meenemen naar bekende bars zoals NJOY, Tales & Spirits, of Flying Dutchmen…

Maar als je vaker cocktails gaat drinken kan het een leuk idee zijn om een bar te vinden met heerlijke cocktails en een gezellige sfeer (maar waar NIEMAND iets van weet).

Op die manier geef je haar opnieuw die nieuwe ervaring en onderscheid je jezelf van de massa.



7. Ga een hapje eten

De cliché diner-date kunnen we er natuurlijk niet tussenuit laten    Hierbij ligt het er alleen aan wat jouw smaak precies is.

Ga je graag chique dineren, geniet je graag van de Aziatische keuken of eerder Italiaans? Er is genoeg keuze te vinden in onze diverse hoofdstad.

Maar opnieuw, vind jouw eigen unieke plekjes en onderscheid jezelf van de massa.



8. Bezoek een speelhal in Amsterdam

Als je de dopamine receptoren eens hevig wilt triggeren dan is een bezoekje aan een speelhal in de stad zeker een goed idee.

Het winnen of verliezen is een opwindende ervaring. 

Plus, grote kans dat je haar laat terugdenken aan hoe ze in d'r jongere jaren ook altijd zoveel plezier had in de speelhal.

Op die manier breng je het weer een stukje dieper dan de gewone oppervlakkige ervaring die meeste mannen aanbieden.



9. Schommelen op de A’dam toren

Ben je een echte adrenaline junkie? Dan wil je haar zeker eens meenemen naar de A’dam toren.

Daar kan je haar niet alleen een adembenemend uitzicht van de stad laten zien, maar haar ook nog eens de kriebels in de buik laten voelen van de sensationele A’dam Schommel!

Dit zorgt gegarandeerd voor een opwindende en onvergetelijke ervaring samen.



10. Bezoek een club of bar in Amsterdam

Om dit lijstje te eindigen kan je haar altijd meenemen naar een leuke club of bar. Dit is altijd wel een goed date-idee om gebruik van te maken.

Denk hierbij wel eens goed na of jij een rustiger type man bent of een echt feestbeest, want dit zal invloed hebben op het soort bars of clubs waar je haar naartoe brengt.

Ben je een man die de hele nacht door kan dansen met knallende muziek, of heb je liever een rustigere lounge of club zoals TonTon Club waar je bijvoorbeeld bordspellen etc. kunt spelen?

Houdt dit zeker in het achterhoofd zodat je altijd de ware jou laat zien op de date en niet de verkeerde verwachting creëert voor de toekomst.


Dat waren dan weer de 10 date ideeën in Amsterdam!

Als je nog meer date inspiratie kan gebruiken, kan je altijd eens een kijkje nemen op ons “date ideeën” blog waar we niet alleen nog 20 date ideeën met je delen…

Maar ook onthullen hoe je dates kunt “stapelen” voor een meer diepgaande en opwindende date!


Zo voorkom je dat je jouw tijd verspilt op dates

Je hebt een date aankomen, maar hoe weet je nu of deze dame de moeite waard is om op 2e en 3e dates te nemen?

Hoe weet je of het “een match” is en je niet je dierbare tijd verspilt?

We hebben namelijk gemerkt uit honderden gesprekken met mannen dat dit in veel gevallen niet zo simpel is om te ontcijferen…

Daarom hebben we onze unieke “Ideale Partner 2.0” oefening uit ons online trainingprogramma “The Social Gym” vrijgegeven.

Normaal krijgen alleen mannen binnen in de community hier toegang voor, maar omdat we zien dat mannen keer op keer blijven vallen voor de verkeerde types, krijg je deze blueprint gewoon voor niets.

Op die manier weet jij precies waar je naar op zoek bent en op welke eigenschappen jij moet letten om uiteindelijk de JUISTE vrouw aan te trekken en te daten.

Als je deze wilt downloaden als PDF, klik dan op deze link. Dan wordt je naar een simpele aanmeldpagina geleid waar je je naam en e-mail ingeeft, en dan ontvang je de oefening met spoed in je inbox.

NU ben jij helemaal klaar voor jouw volgende datenight in Amsterdam!

Succes!

Over de schrijver
De redactie van WeSocialMEN helpt jou om diverse termen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daten en relaties helder te krijgen.
Reactie plaatsen

Ontvang GRATIS: Ideale Partner 2.0 / Oefening

Dit is één cruciale oefening uit onze betaalde cursus voor single mannen, The Social Gym™ waaruit al 170+ vaste, liefdevolle relaties ontstaan zijn (inclusief kinderen en trouwerijen).