10 leuke date ideeën in Rotterdam (+ 3 BONUS tips om je te onderscheiden)
23 november 2022 
in Daten
6 min. leestijd

10 leuke date ideeën in Rotterdam (+ 3 BONUS tips om je te onderscheiden)

Op zoek naar unieke date ideeën in Rotterdam? Top, dan hoef je niet verder te zoeken ;) Want in dit blog artikel lijsten we de 10 leukste date ideeën op die jij kan doen met jouw geweldige date om er een gegarandeerd romantische avond van te maken.

Maar dat is nog niet alles! Want op het einde deel ik ook nog eens met je hoe jij jezelf kunt onderscheiden van de menigte en haar een onvergetelijke ervaring kunt geven.

Hier gaan we!1. Picknicken in de natuur

Stel dat het lekker weer is en jij graag je tijd doorbrengt in de natuur, dan kan je zeker een picknick date voorstellen. Hier heb je in Rotterdam heel wat leuke plaatsen voor. 

Denk aan bijvoorbeeld aan Het Park, Kralingse Plas, en nog veel meer.

Zorg ervoor dat je de hele picknick al voorbereid hebt en dat jouw date niets meer hoeft te doen. Op die manier kan ze lekker op d’r gemak genieten van jouw ervaring.2. Heerlijk uiteten in Rotterdam

Soms past het wel om je date mee op restaurant te nemen, of misschien hebben jullie zelfs al eens over een specifiek restaurant gesproken, dat kan.

In ieder geval, zorg ervoor dat je goed gekleed bent (je bent nooit “overdressed”), laat haar weten waar je haar ophaalt en wees een echte gentlemen. 

Ze zal zich voelen alsof ze in een romcom zit ;)3. Boek een duo massage

Heeft je date net een drukke week achter de rug? Dan kan het een fantastisch date idee zijn om haar naar een duo massage mee te nemen.

Er zijn meer dan genoeg massagesalons te vinden in Rotterdam, dus reserveer alvast plaatsen, en maak er een geweldige verrassing van.4. Huur een bootje

Nog een uniek date idee is om een bootje te huren en lekker te gaan varen. Dit kan je vaak al doen vanaf 99 euro per dag.

Niet niets natuurlijk, maar als “de klik” er is, zorgt dit gegarandeerd voor een romantische ervaring die ze misschien wel nooit meer zal meemaken.5. Ontsnap samen uit een Escape Room 

Maak er een creatief date idee van, Live Escape in Rotterdam biedt verschillende escape rooms voor jong en oud aan.

Werk samen als een team om de verbinding tussen jullie te creëren, bouw de spanning op en ontsnap natuurlijk samen uit de escape room ;) 6. Blijf overnachten in een romantisch hotel

Ken je d’r al wat langer? En vind je dat het echt wel klikt? Dan kan je eens een nachtje in een romantisch hotel boeken.

Er zijn talloze hotels in Rotterdam waar je voor redelijke prijzen een geweldige ervaring kunt hebben (als je de goedkope parels wilt vinden, neem dan zeker eens een kijkje op Booking.com).7. Maak een wandeling door het Kralingse Bos

Een geslaagde date hoeft niet altijd super complex te zijn. Soms kan een simpele wandel date genoeg zijn om elkaar beter te leren kennen.

Daarbij heb je ook meer privacy en kun je over meer intieme zaken praten dan als je echt in een druk publiek zou zitten. Het Kralingse Bos is daar de perfecte plaats voor8. Bezoek De Biergarten

De Biergarten is in principe een soort van “tuincafé” waar je gezellig kunt genieten van verschillende artiesten en leuk gezelschap.

Dus als je op zoek bent naar een levende locatie waar je samen kunt genieten van een lekker biertje of wijntje, dan is De Biergarten een geweldige plaats om een memorabele date avond te hebben.9. Ga samen klimmen bij De Klimmuur

Stel dat jullie niet echt de “uitgaanstypes” zijn en jullie liever wat sportief gaan doen, dan is samen gaan klimmen altijd wel een leuk alternatief.

De perfecte plaats hiervoor in Rotterdam is natuurlijk De Klimmuur. Dus als jullie je lekker avontuurlijk en sportief willen voelen, is dat de plaats ;)10. Bezoek Skatefever in Rotterdam

Als jullie het sportieve en het uitgaan willen combineren, dan is Skatefever perfect voor jullie! Daar kan je indoor rolschaatsen in discolichten met regelmatig een geweldige DJ erbij.

Deze date zorgt gegarandeerd voor een hoop lachen met jullie ervaren “rolschaats skills” en zeker en vast ook met die van anderen    Geen ongemakkelijke stiltes dus.


Dat waren dan weer de 10 leukste date ideeën in Rotterdam

Stel dat het perfecte date-idee waar je naar op zoek bent hier nog niet direct tussen stond, bekijk dan zeker ook eens ons 20 date ideeën blog waar we je ook meer vertellen over de “stapel date”.

Dit is een unieke methode om van elke date een nog diepgaandere en onvergetelijke ervaring te maken.3 BONUS tips om jouw “stempel” te zetten in haar geheugen

Hoe maak je je date nu écht memorabel? Hoe zorg je ervoor dat jij jezelf onderscheidt van elke date die ze ooit eerder heeft gehad?

Een date waarover ze met enthousiasme zal vertellen tegen haar vriendinnen? Nou, daarvoor moet je op 3 zaken letten. 

Hier zijn ze:

BONUS TIP #1: Weet exact waar je naartoe gaat

Heel vaak plannen mannen dates in met vrouwen, maar hebben ze op dat moment nog geen exacte locaties voor ogen en vragen ze maar waar ZIJ op dat moment “zin in heeft”. 

Maar in realiteit verlies je hier punten mee, want dit toont dat je geen knopen kunt doorhakken en niet de “leiding” kunt nemen. Zorg er daarom altijd voor dat je exact weet waar je naartoe wilt. 

Ga er vooraf al eens alleen op uit en vind de perfecte route en locaties. Op die manier heeft zij later op de date het gevoel alsof je daar al meerdere keren geweest bent en voelt ze zich meer op d’r gemak.


BONUS TIP #2: Maak overal een verrassing van

Vrouwen houden van verrassingen. Hoe erg ze ook zal smeken om je te laten vertellen waar je haar naartoe neemt, geef niet toe. 

Op die manier kan je de spanning hoog houden en creëer je een bepaald gevoel van “mysterie” en “avontuur”, en dit is precies waar vrouwen naar op zoek zijn in een man.


BONUS TIP #3: Vind je eigen unieke locaties

Uiteindelijk is het doel om locaties te vinden die jij niet alleen heel aangenaam en gezellig vindt, maar waar heel weinig mensen over weten. 

Op die manier kan jij haar een exclusieve ervaring geven die niemand anders kan nadoen, wat jou opnieuw mysterieus zal maken en haar aan het denken zal zetten: “Hoe kent hij deze plaatsen?”.


Als jij deze 3 zaken kunt toepassen op elke date die jij hebt, zul jij er gegarandeerd een memorabele avond van maken en kan je haar enthousiaste bericht om opnieuw af te spreken zeker verwachten ;)


Hoe weet je nu of het “een match” is?

Veel mannen gaan op eindeloze dates, om uiteindelijk te horen dat vrouwen alleen “vrienden” willen zijn of dat ze “de klik niet voelen”.

Daarom is het enorm belangrijk dat jij vanaf het begin al kunt “screenen” welke vrouwen potentie hebben voor een lange termijn relatie met jou en welke niet.

Maar we hebben opgemerkt uit honderden telefoongesprekken met mannen dat zij hier enorme moeite mee hebben om echt te benoemen waar ze precies naar op zoek zijn.

Daarom hebben we besloten om onze exclusieve “Ideale Partner 2.0” oefening uit ons online The Social Gym™ programma voor single mannen – vrij te geven zodat jij exact weet waar jij op moet letten tijdens je date.

Als dat je wat lijkt, klik dan even hier, geef je mail en je naam in en dan kan jij binnen 15 minuten bepalen wie jouw ideale vrouw is.


Succes!

Over de schrijver
De redactie van WeSocialMEN helpt jou om diverse termen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daten en relaties helder te krijgen.
Reactie plaatsen

Ontvang GRATIS: Ideale Partner 2.0 / Oefening

Dit is één cruciale oefening uit onze betaalde cursus voor single mannen, The Social Gym™ waaruit al 170+ vaste, liefdevolle relaties ontstaan zijn (inclusief kinderen en trouwerijen).