Valentijnsactie eindigt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ontdek Hoe Je Deze Valentijn Assertiever, Zelfverzekerder & Aantrekkelijker Kunt Worden Als Man d.m.v. The Social Gym™

Meer informatie

Wat is een "Nice Guy"?

 1. Een té grote gever (met een iets té groot hart).
 2. Iemand die altijd probeert om andere mensen gelukkig te maken.

 3. Iemand die op zoek is naar de goedkeuring en erkenning van anderen.

 4. Iemand die zijn oprechte gevoelens en intenties onderdrukt en verbergt.

 5. Iemand die moeite heeft om zijn eigen behoeftes als prioriteit te zien.

 6. Iemand die altijd conflicten vermijdt en er alles aan doet om de goede vrede te bewaren.

De Nice Guy is het type man die heel zorgzaam en behulpzaam is, wat natuurlijk wenselijke eigenschappen zijn… Maar waar het voor veel van deze mannen fout gaat, is dat zij té zorgzaam en té behulpzaam zijn. 


Dit gaat vaak ten koste van henzelf, omdat zo erg bezig zijn om anderen te pleasen, in plaats van hen aan hun eigen behoeften te voldoen. Zij zetten zichzelf standaard op maximaal de tweede plaats.


Daarbij zijn de intenties van hun zorgzaamheid en behulpzaamheid ook niet altijd even zuiver, want met name bij vrouwen willen zij hier meestal iets voor terug. Denk hier aan een stuk erkenning, goedkeuring en/of intimiteit.


Verdere schaduwkanten van de “Nice Guy” zijn dat ze niet direct zeggen wat ze denken of voelen tegen een vrouw uit angst voor afwijzing. Ze zijn heel voorzichtig en blijven liever in hun comfortzone.


In sommige gevallen worden ze zelfs achterdochtig en controlerend. Ze geven om te krijgen, en voelen zich daarna enorm gefrustreerd wanneer die verwachting niet vervuld wordt. 


En dat is nog niet alles…


Ze hebben vaak ook moeite met het stellen van grenzen en nee zeggen, wat opnieuw zorgt voor die interne frustratie. En als laatste… hebben “Nice Guys” vaak problemen binnen hun intieme relatie en met hun seksualiteit.


Als jij hieruit zaken herkent… en je wilt hier permanente verandering in maken zodat jij niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen voor jouw geluk…


Dan wordt het hoog tijd dat jij jezelf ontwikkelt van deze voorzichtige, terughoudende “Nice Guy” naar een assertieve, zelfverzekerde “Stabiele Man”.

Wat betekent dat, een “Stabiele Man”?

 • Een man met een sterk zelfbeeld die een krachtige visie en doelen heeft.

 • Een man die duidelijk en expressief is over zijn gevoelens.

 • Een man die weet wat hij te bieden heeft aan een vrouw.

 • Een man die vertrouwd is met zijn mannelijkheid en seksualiteit.

 • Een man die zichzelf respecteert en van zichzelf houdt hoe hij is.

 • Een man die vaker de leiding en initiatief neemt.

 • Een man die “nee” weet te zeggen, grenzen oplegt en door conflicten heen werkt i.p.v. ze te vermijden.

 • Een man die verantwoordelijkheid neemt om aan zijn eigen behoeften te voldoen.

Een Stabiele Man is een man met een sterk zelfbeeld. Een man met een visie en doelen in zijn leven. Hij weet precies wie hij is, wat hij wil uit het leven, en wat hij zoekt in een vrouw en een relatie.


Een Stabiele Man vermijdt geen conflicten zoals de Nice Guy dat doet, hij is assertief, duidelijk en expressief over hoe hij zich voelt en durft dit ook op een respectvolle manier te communiceren.


Een Stabiele Man kent zijn waarde en weet precies wat hij te bieden heeft. Hij heeft groot respect voor zichzelf en houdt van zichzelf hoe hij is. Daarbij is hij niet alleen vertrouwd met zichzelf als persoon, maar ook met zijn mannelijkheid en zijn seksualiteit. Dit straalt hij uit.


Een Stabiele Man neemt vaker de leiding en neemt initiatief. Hij zet zichzelf vaker op nummer één om eerst zelf aan zijn eigen behoeften te voldoen, omdat hij weet dat hij daarna zuiver kan geven. Hij neemt zijn “lot” in eigen handen in plaats van anderen maar het stuur te laten vastnemen en te leven in een “reactieve” staat.


Een Stabiele Man weet ook grenzen te stellen en durft deze ook duidelijk te communiceren. Wanneer bv. een vrouw deze niet respecteert blijft hij niet nog jaren hangen, maar laat hij haar op een respectvolle manier weten dat het voor hem zo niet werkt.


Dit is wat het betekent om een Stabiele Man te zijn en dat is precies waar je naartoe gaat met de Social Gym™ Roadmap.

Wat is The Social Gym™ precies?

In essentie is The Social Gym™ een “herprogrammering” die mannen op systematische wijze ontwikkelt van “Nice Guy” naar Stabiele Man. 


Het online programma bestaat uit 6 verschillende trainingsblokken met elk hun respectieve doel om hen van punt A naar punt B te brengen op de meest efficiënte en effectieve manier.


Dit d.m.v. een gebalanceerde mix van video's, opdrachten en oefeningen die geleidelijk aan mannen hun negatieve gedachtepatronen en passief gedrag “herprogrammeert” om zelfzekerder te denken en te handelen


Dit is wat we behandelen in The Social Gym™:

DE CREATIE  VAN JOUW LEVENSVISIE & ZELFWAARDE

BLOKKEN 1-2: De fundering van jezelf, jouw leven, en je toekomstige relatie

Deze eerste twee trainingsblokken geven een dieper inzicht in de natuur van de voorzichtige, terughoudende “Nice Guy” en geeft jouw de nodige mentale gedachtepatronen en zelfreflectie opdrachten om jezelf te transformeren in een zelfverzekerde, assertieve Stabiele Man die precies weet wie hij is en wat hij wil. 


Na deze eerste twee blokken alleen, voelen mannen al een enorm verschil in zelfvertrouwen. Op dit punt zijn ze vastberaden dat ze alles kunnen bereiken dat ze maar willen. Ze staan weer dagelijks op met energie en een visie om naartoe te werken. 


Dit is de fundering voor elke Stabiele Man. Eerst bouw je jezelf op en leer je de goedkeuring bij jezelf te zoeken. Alleen dan, wanneer jij jouw visie scherp hebt en bewust bent van jouw waarde als man, zal jij beginnen te handelen vanuit een diepe kern van zelfvertrouwen en zelfwaarde en daar de vruchten van plukken in jouw relaties met de mensen om je heen.

Op dit punt heb jij jezelf “bevrijdt” uit de Nice Guy identiteit en belichaam jij de karaktereigenschappen van de Stabiele Man.

Dit zal ervoor zorgen dat jij dagelijks opstaat met een duidelijke visie en doelen om naartoe te werken. Je zal voor jezelf opkomen, jouw behoeften op nr. 1 plaatsen, conflicten aangaan op een respectvolle manier en daardoor zullen alle mensen om je heen een enorme verandering aanvoelen in hun relatie met jou. Ze zullen jou serieuzer nemen, meer respect hebben voor je en ze zullen “besmet” worden met jouw positieve, zelfverzekerde energie.


Een deel van de mannen binnen The Social Gym™ nemen hier genoegen mee, en dat is prima.


Voor een ander deel van de mannen die dieper willen ingaan op hun emotionele stabiliteit, hun social skills, en het dating proces, hebben we nog 4 extra blokken om hun “aanspreek-angst” te overwinnen, een gevoel van sociale vrijheid te bereiken en uiteindelijk hun leven te delen met de juiste vrouw voor hen.

JOUW ROADMAP VOOR SOCIALE VRIJHEID EN JOUW RELATIE

BLOK 3: Thuis social skills trainen

In blok drie ontdek je de confronterende waarheden waardoor jij het al die jaren zo moeilijk hebt gehad met vrouwen om daarna jezelf op de meest aantrekkelijke manier te presenteren en op een authentieke manier online gesprekken te voeren.


In dit deel van The Social Gym™ krijg je onder andere:

 • Hoe de samenleving vrouwen op zo’n manier heeft gepresenteerd dat mannen automatisch angst geeft bij de gedachte om haar aan te spreken.
 • PLUS, hoe jij dit vals perspectief kunt loslaten en terug kunt naar de realiteit zodat jij eindelijk met een relaxte uitstraling contact legt met vrouwen.

 • De fundering voor een bijna magnetisch dating profiel waar vrouwen met enthousiasme op reageren.

 • Het A-Z stappenplan van “leuke en authentieke gesprekken” tot “offline samen iets leuks doen op een date”.

 • Het “ontcijfer proces” om direct te zien als het profiel van een vrouw NEP of ECHT is, om zo jouw dierbare tijd en portemonnee te beschermen.

Emotioneel stabiel WeSocialMEN

BLOK 4: Emotioneel stabiel zijn als een boom

In dit vierde blok ontdek je de verschillende type lichamen die jij bezit als man en hoe jij deze kunt “heropbouwen” gebaseerd op Nikola Tesla’s onderbouwingen in kwantummechanica voor een mannelijke stabiliteit waar vrouwen naar snakken.


In dit deel van The Social Gym™ krijg je onder andere:

 • Het verschil tussen het materiële en immateriële lichaam en hoe jij deze kunt heropbouwen om jouw vastzittende emoties uit het verleden los te laten en je hart open te stellen voor de juiste vrouw.
 • Hoe je “de olifant die nog alles weet” vrij laat door met de juiste tools jouw onderbewustzijn te bevrijden.

 • De diepgang in “eenzaamheid” en mijn persoonlijk proces hoe ik me nooit meer eenzaam voel (ook toen ik nog GEEN vriendin had).

 • Kennismaken met je innerlijke archetypes om zo jouw mannelijke kern door te ontwikkelen naar een hoger niveau van volwassenheid

BLOK 5: Uit je comfortzone stappen en sociaal vrijer zijn

In dit vijfde blok ga je aan de slag met diverse opdrachten om systematisch jouw comfortzone uit te breiden en contact te leggen met vrouwen in het echte leven – waar en wanneer jij maar wilt.


In dit deel van The Social Gym™ krijg je onder andere:

 • Hoe jij de drempel en weerstand van “het aanspreken” leert herkennen vanuit huis en hoe je over die drempel heen stapt.
 • De illusie van “sociaal zijn” in de wereld van vandaag en de mythes die mannen in hun schelp houden (PLUS, het medicijn om jezelf hiervan te genezen).

 • De “6 dagen challenge” waarin je de sneeuwbal begint te rollen om een onbevreesde sociaal vrije man te worden.

 • Het “offline gesprekken systeem” om gemakkelijker gesprekken te starten met jouw eigen stijl van communicatie.

 • Het “accountability-contract” zodat jij niet thuis in angst blijft zitten, maar het jouw investering waard maakt en daadwerkelijk jouw leven verandert.

BLOK 6: De start van jouw relatie met de Next-Level manier van daten

In dit laatste blok leer je om af te wijken van de “traditionele manier van daten” die jou alleen maar onnodige spanning en druk geeft en leer je gebruik te maken van onze “Next Level Relationship” methode die niet alleen aansluit bij jouw persoonlijkheid, maar je ook meer plezier en succes geeft tijdens het relatieproces.


In dit deel van The Social Gym™ krijg je onder andere:

 • Het “Next Level” stappenproces om van een eerste date naar een liefdevolle vaste relatie te gaan met de vrouw uit jouw vooropgestelde visie.
 • De praktische zaken rondom de eerste date die jij in plaats moet hebben om jouw succeskansen met jouw date drastisch te verhogen.

 • De “houvast formule” voor een gezellige én succesvolle eerste date voor meer rust, richting en initiatief.

 • De “blueprint” van wat je kunt verwachten nadat je elkaar vaker en vaker begint te zien (meerdere dates).

 • Hoe jij op de correcte en meest memorabele manier jouw vaste relatie start met de JUISTE vrouw waarbij jullie beiden een duidelijke visie hebben op jullie liefdevolle toekomst samen.

Jouw begeleiding tijdens dit proces

ANDREW

Andrew begon in 2020 zelf aan zijn WeSocialMEN traject, en ondertussen groeide hij uit tot mede-eigenaar en coach van WeSocialMEN, om zijn jaren aan ervaring te delen met de mannen die hetzelfde pad bewandelen...


Hij cijferde zichzelf continu weg voor anderen en leefde alleen maar toe naar hun verwachtingen, en niet volgens wat hij van zichzelf verwachtte...


Maar na de WSM training is hij uitgegroeid tot een persoon die alleen goedkeuring bij zichzelf zoekt, en een sterk fundament van zelfvertrouwen en assertiviteit heeft...


Andrew begrijpt dus niet alleen jouw moeilijkheden en wat je allemaal al hebt moeten doorstaan, maar hij weet ook perfect welke stappen je nu net moet zetten om ook die zelfverzekerde, assertieve man te worden die zichzelf eerst zet en geniet van een gezonde, hechte relatie met zijn ideale partner...

JERRY

Jerry was voor WeSocialMEN al lang bezig met zelfhulp, maar hij merkte pas echt verschil wanneer hij zelf ook het The Social Gym traject gebruikte om uit te groeien van een onzekere man die moeite had om vrouwen in de ogen te kijken, naar een echte ondernemer met ruggengraat die zich door niets of niemand nog van zijn pad laat brengen...


Want toen hij zelf met WSM begon ging het hem nog over hoe je met vrouwen kunt praten, maar al snel zag hij hoe belangrijk het is om te weten wat voor een man je net bent, wat je te bieden hebt en wat je nu precies uit je toekomst wilt halen (met of zonder partner)...


En die sterke basis gebruikt hij nu elke dag als mede-eigenaar van WeSocialMEN om mannen aan te leren hoe ze zelf grenzen stellen en zelfverzekerder worden om zo de man te worden die moeiteloos zijn ideale partner aan kan trekken.

Het grote idee achter deze cursus

Je hebt misschien al meerdere online cursussen gevolgd die niet succesvol waren om jou van punt A naar punt B te brengen. 


Misschien waren het gewoon maar video’s kijken en klaar is kees. Nou, dat is NIET hoe The Social Gym™ werkt. Het vraagt werk - lees: toepassen in de praktijk - van jouw kant en dat is wat we van jou verwachten tijdens deze training.


Hieronder leggen we verder uit hoe we er precies voor zorgen dat je RESULTAAT krijgt uit de training en niet gewoon je geld uitgeeft en over een jaar nog steeds op dezelfde plek staat...


Wij werken namelijk met een onderliggend systeem dat wij het G.O.A.L.S.™ Systeem noemen. Dit is een structuur die we ontwikkeld hebben als coaches van WeSocialMEN om grotere groepen mannen steeds succesvol te blijven begeleiden.


Het dient als een strategische houvast achter de schermen zodat jij doorheen elk blok van de training maximale resultaten boekt.

Maar waar staat G.O.A.L.S. nu voor?

Ik licht even toe:


 • G. staat voor Goal-setting: We beginnen altijd door concreet te definiëren wat de visie en de doelen zijn waar we naartoe werken per onderdeel van de training.

 • O. staat voor inside-Out: Hier gaan we dieper in op de “waarom” en de intrinsieke motivaties die jou bijna moeiteloos zullen drijven tot actie. 

 • A. staat voor Action: Nadat de visie en de “waarom” scherp zijn, zetten we je tot actie met uitdagende, comfortzone-verruimende opdrachten.

 • L. staat voor Learning: Met blindelings actie nemen kom je nergens. Daarom focussen wij op constructieve feedback zodat jij daadwerkelijk progressie boekt.

 • S. staat voor Self-love: Dit staat voor het resultaat. Hoe jij jezelf bekijkt als man is het allerbelangrijkst, want dit geeft jou zelfvertrouwen en kracht doorheen het proces.


We zorgen ervoor dat jij een houvast hebt in jouw hoofd die structuur, richting en rust geeft.


Dit systeem hebben we dan ook toegepast op elk “blok” in The Social Gym™…


Op die manier boek jij met elk deel van de training resultaat en word jij daadwerkelijk een man die weet wat hij wil en daar met overtuiging achteraan gaat.


Of dit nu een vaste relatie is, een nieuwe werkfunctie, een hobby waar je passie voor hebt, of een gehele nieuwe carrière – jij maakt het waar.

Veelgestelde vragen

"Is er nog extra ondersteuning of zijn het gewoon de video's?"

Wat hier is uitgelegd staat, is alleen het e-learning platform. We bieden hiernaast ook nog succescoaching aan voor gedreven mannen die nog sneller vooruit willen.

 

We zien ook werkelijk dat de mannen die daarmee aan de slag gaan vaak enorme stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling, interne barrières doorbreken en vlotter dates hebben met vrouwen – maar uiteraard is dit niet vereist.


"Hoeveel tijd moet ik investeren in deze cursus?"

We adviseren je om minimaal 30 tot 60 minuten per week te reserveren om de trainingsvideo's te bekijken en de oefeningen uit te voeren.


In één van de trainingsvideo’s in Blok 1 leer je hoe je voor jezelf structuur aanbrengt zodat je de training en andere afspraken die je hebt vlot inplant. Dit zorgt voor meer overzicht, rust en sneller resultaat uit de training.


Uiteraard kun je ook meer tijd besteden aan de training, dit is aan jou. Weet dat we geregeld in de video’s aangeven wanneer je weer verder kan met een volgend onderdeel.


"Hoe lang duurt het voordat je resultaat opmerkt?"

Hier hebben we geen zwart-wit antwoord voor, want dit is volledig afhankelijk van hoe snel jij door de training heen gaat.


Als jij als een speer door de cursus heen gaat en meerdere uren opzij zet om te leren en te implementeren? Dan voel jij na een enkele WEEK al enorme verschillen...

Neem je de cursus op een langzamer tempo op en zet je alleen de minimumtijd opzij per week? Dan kan het wat langer in beslag nemen voordat je een opmerkbaar resultaat aanvoelt.


"Hoe snel voordat ik echt een Stabiele Man ben?"

Dit verschilt per member, want dit hangt samen met waar jij op dit moment staat als man en hoeveel tijd jij wekelijks aan de training besteedt. 


Maar over het algemeen zien we dat mannen gemiddeld 2-3 maanden na het starten van blok 1 en 2, vaststellen dat ze een enorme transformatie doorgaan zijn en complimenten krijgen uit hun omgeving.


Daarna, als je besluit om verder te gaan met blok 3-6 zien we dat mannen die daadwerkelijk de stappen volgen na een aantal weken al opmerken dat ze makkelijker gesprekken starten en zelfs al vlot dates inplannen, maar het is aan jou hoe snel je het oppakt en toepast of dit vroeger of later is.


"MOET ik de cursus in volgorde volgen?"

We raden aan om de cursus in volgorde te volgen en te beginnen met blok 1 & 2 omdat dit de nodige fundering legt om te handelen als een Stabiele Man.

Maar je kan natuurlijk beginnen waar je wil.


Heb je bijvoorbeeld geen interesse in online daten? Dan is Blok 3 niets voor jou. Geen interesse om uit je comfortzone te gaan en sociaal vrijer te worden in het aanspreken van vrouwen in het echt? Dan kan je Blok 5 overslaan. Dit is volledig aan jou.


"Kan ik mijn geld terugkrijgen als het toch niet voor mij is?"

Dat kan zeker, je hangt nergens aan vast. Als je start met de training en je voelt alsof jouw visie niet aansluit op wat we bij WeSocialMEN aanbieden? 


Dan kan je op ieder moment je geld terugkrijgen door ons een mailtje te sturen op support@wesocialmen.com. Hoef je geen reden voor op te geven of niets, tenzij je dat wilt.


Dit is wat andere mannen te zeggen hebben over The Social Gym™

"De training had alles te maken met dingen doen en niet alleen maar afwachten en niets doen. Ik kan nu veel makkelijker praten met vrouwen en mensen in het algemeen. De oefeningen die we deden, hebben ook veel geholpen. Ik heb geleerd om mij geen zorgen te maken over de mening van anderen en het gewoon te doen. Bijvoorbeeld: 10 push-ups doen in een drukke straat. Niemand doet dat, maar ik deed het gewoon en maakte me geen zorgen over wat anderen dachten. 


Ik wou dat ik dit had geleerd op de middelbare school. Dan zou mijn leven nu zo anders zijn. Het zelfvertrouwen dat ik wilde komt niet van de een op de andere dag en dus zal ik nog veel moeten gaan oefenen. Elke dag ben ik aan het leren of oefenen. Het heeft me veel veranderd als persoon, heel erg bedankt dat je mijn leven al zo veel hebt veranderd."

- Stef
"Sinds ik met The Social Gym begon, ben ik exponentieel gegroeid, zowel sociaal als emotioneel. Ik heb mijn verlegenheid en zelfbewustzijn in sociale interacties overwonnen, geleerd waardevolle doelen voor mezelf op te stellen, aan te passen en te bereiken en heb een realistisch zelfbeeld en een visie voor een waardevolle toekomst weten te creëren. In het afgelopen jaar heb ik mijn angst rondom het benaderen van vrouwen weggevaagd, contact gezocht en gelegd met veel leidinggevenden in mijn vakgebied, werd een gesponsorde atleet door een voedingssupplementenbedrijf, raakte betrokken bij een politieke lobbygroep, was voorzitter van een zomer voedselprogramma gericht om jongeren met een laag inkomen in mijn gemeenschap en ben ik naar Zuid-Amerika geweest.


Maar belangrijker dan mijn prestaties: ik heb een kern van zelfvertrouwen en een groot enthousiasme voor het leven ontwikkeld. Ik heb een groot deel van mijn persoonlijk succes, zowel intrinsiek als extrinsiek, te danken aan het WeSocialMEN-programma.”

- Alex
"Ik ging door een dieptepunt en voelde mij richtingloos. Ik hoor de over WeSocialMEN via een vriend van mij die deel had uitgemaakt van het programma. Ik kon zien hoe ontspannen en op zijn gemak hij was en ik wilde mij ook zo voelen.

Hoewel ik nog steeds mijn ups en downs heb, net als ieder ander, ben ik over het algemeen veel positiever en vastberadener geworden. De training heeft me doen beseffen dat mijn gevoelens en behoeften even belangrijk zijn. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en kom ik voor mezelf op. Ik ben veel meer ontspannen in mijn omgang met vrouwen en mannen en vertrouw ik meer op mezelf in plaats van dat ik over mezelf twijfel."

- Ram
"Het is 9 maanden geleden dat ik begon met de training van WeSocialMEN. Ik realiseerde mij dat ik moest veranderen, ik moest mijn gewoontes veranderen. De successen die ik heb op professioneel gebied, ik heb dingen gedaan waarvan ik nooit had verwacht ze te doen. Ik ben een freelancer, werk voor mezelf, kies mijn werktijden en mijn klanten (ik heb al klanten, yes!). Het sociale deel: Ik ga vaker op pad, ga meer met mijn vrienden om en ik probeer nieuwe mensen te ontmoeten (hier ben ik nog mee bezig). Wat betreft vrouwen: Ik zei dat ik vrouwen wilde, maar ik besefte dat ik een betere man moest worden om een vrouw te hebben. En dat is wat ik nu aan het worden ben."
- João

Deze actie gaat offline over...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik blijf stilstaan
Ik ontwikkel mezelf


Nog eens ter info: Nadat je je aanmeldt en de betaling doorvoert krijg je binnen enkele minuten je inloggegevens voor het platform in de mail. 


Als er nog onduidelijkheden zijn, twijfels, of wat dan ook, kan je ons altijd mailen op support@wesocialmen.com en dan helpen we jou daar verder 🙂