The Social Gym™  4.0

Mentale herprogrammering van passieve, voorzichtige Nice Guy naar assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man

Start hier

The Social Gym™  4.0

Mentale herprogrammering van passieve, voorzichtige Nice Guy naar assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man

Start hier

“Ik voel toch die klik niet, volgens mij zijn we beter als vrienden...”

Herken je deze zin?


Dit is het bericht dat mannen met verwarring lezen nadat ze “dachten” dat ze eindelijk eens een leuke vrouw hadden ontmoet voor een eerste date…


Tenminste… dit merkten we op uit honderden telefoongesprekken met mannen over heel België en Nederland.


Honderden keren hoorden we hoe alles goed leek te gaan in het begin, maar uiteindelijk nadat ze elkaar ontmoet hebben, komen ze thuis en krijgen ze de dag erna bericht dat het toch niets wordt.


Sommige mannen hebben het al zo vaak meegemaakt, ze kennen het wel…

Voor anderen komt dit aan als een klap in het gezicht, denkend:


“Ze leek oprecht geïnteresseerd tijdens berichten en tijdens de date… Wat is er veranderd?”


Maar aan de andere kant van de lijn weten we precies wat er aan de hand is en waarom deze mannen keer op keer in de friendzone terecht te komen…


… en dat is het “Nice Guy Syndroom”.

Wat is het “Nice Guy Syndroom”?

Hiermee verwijs ik naar de voorzichtige en terughoudende mindset van de “Nice Guy” dat hem VOORKOMT om enige romantische spanning te creëren met vrouwen


In principe is de Nice Guy het type man die heel zorgzaam en behulpzaam is, wat natuurlijk wenselijke eigenschappen zijn…


Maar waar het voor veel van deze mannen fout gaat, is dat zij té zorgzaam en té behulpzaam zijn. 

Enkele andere symptomen zijn:

 • Altijd proberen om andere mensen gelukkig te maken.
 • Altijd maar op zoek zijn naar de goedkeuring en erkenning van anderen.
 • Je oprechte gevoelens en intenties onderdrukken en verbergen uit angst om discussies te creëren.
 • Moeite hebben om je eigen behoeftes als prioriteit te zien.
 • Altijd conflicten vermijden en er alles aan doen om de goede vrede te bewaren.

Misschien herken je sommige van deze punten wel…


Dit gedrag gaat vaak ten koste van jezelf, omdat je zo erg bezig bent zijn om anderen te pleasen, in plaats van aan je eigen behoeften te voldoen. Je zet jezelf waarschijnlijk maximaal op de tweede plaats.


Wees daar heel voorzichtig mee, want er zit ook een donker kantje aan. Wat we namelijk vaak terugzien is dat mannen onbewust iets terug verwachten voor hun zorgzaamheid en behulpzaamheid. Denk hier aan een stuk erkenning, goedkeuring en intimiteit.


Verdere schaduwkanten van de Nice Guy zijn dat ze niet direct zeggen wat ze denken of voelen tegen een vrouw uit angst voor afwijzing. Ze zijn heel voorzichtig en blijven liever in hun comfortzone. Maar in realiteit is dit voorzichtige gedrag net de reden waarom vrouwen hen altijd maar zien als “een vriend”.


Één keer kan wel eens voorkomen, maar als dit keer op keer blijft gebeuren met elke vrouw waar jij ooit mee afspreekt; natuurlijk leidt dit dan tot een berg van frustratie.


Ik weet dit niet alleen omdat ik al 400+ mannen gesproken en geholpen heb om zich te bevrijden van hun “Nice Guy” identiteit om daarna een assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man te worden, maar ik heb dit zelf ook allemaal meegemaakt…

Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN

Hoi! Ik ben Robin Kastermans.

Ik begon in 2012 zelf mijn “zelfontwikkelingsreis” als man. In het begin deed ik dat op mezelf door middel van boeken lezen en video’s kijken, maar dit bracht me eerlijk gezegd helemaal nergens. 


Na jarenlang rond te lopen met het “Nice Guy Syndroom” door goedkeuring en erkenning bij anderen te zoeken, mezelf altijd maar op nr. 2 te zetten en keer op keer in de friendzone te belanden bij vrouwen – was dit een diepgewortelde gewoonte geworden die boeken en video’s niet zouden oplossen. Daarom vroeg ik in 2014 uiteindelijk om hulp bij ervaringsdeskundige coaches waarin ik vertrouwde.


Mijn eerste “Social Training” was toen in februari 2014 in Keulen, Duitsland en ik was helemaal versteld van de ontwikkeling die ik daar maakte in slechts één weekend. Ik besloot toen om voluit te gaan op mijn groei als man en volgde daarna nog talloze cursussen en workshops in Belgrado, Servië en rondom heel Nederland.


Ik ontdekte dat het helemaal niet ging om “trucs” of “tactieken” om vrouwen beter te versieren, maar om de “herprogrammering” van jouw passieve, voorzichtige Nice Guy identiteit naar die van een assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man. Een man die zijn eigen mening en eigen behoeften als prioriteit ziet.


Deze hervorming leidde uiteindelijk tot een liefdevolle, en tot nu toe ruim 6 jaar lange relatie met mijn vriendin Sofie. Al deze kennis en ervaringen gaven mij uiteindelijk het zelfvertrouwen om mijn stappen van A-Z terug te analyseren en te gieten in een nu 400+ keer bewezen Roadmap, genaamd The Social Gym™ 4.0.

Robin & Sofie WeSocialMEN


Als jij jezelf hierin herkent… en je wilt net zoals mezelf en de honderden andere SocialMEN een permanente herprogrammering doorgaan zodat jij kunt handelen vanuit jouw natuurlijke kern van zelfvertrouwen… 


Om daarna moeiteloos die romantische spanning op te bouwen met vrouwen en eindelijk op 2e, 3e en 4e dates te gaan met een vrouw die oprecht bij jou past…


Dan wordt het hoog tijd dat jij jezelf ontwikkelt van een voorzichtige, terughoudende “Nice Guy” naar een assertieve, zelfverzekerde “Stabiele Man”.

Wat is een “Stabiele Man”?

 • Een man met een sterk zelfbeeld die een krachtige visie en doelen heeft.

 • Een man die duidelijk en expressief is over zijn gevoelens.

 • Een man die weet wat hij te bieden heeft aan een vrouw.

 • Een man die vertrouwd is met zijn mannelijkheid en seksualiteit.

 • Een man die zichzelf respecteert en van zichzelf houdt hoe hij is.

 • Een man die vaker de leiding en initiatief neemt.

 • Een man die “nee” weet te zeggen, en door conflicten heen werkt i.p.v. ze te vermijden.

 • Een man die verantwoordelijkheid neemt om aan zijn eigen behoeften te voldoen.

Een Stabiele Man is een man met een oersterk zelfbeeld. Een man met een duidelijke visie en doelen in zijn leven. Hij weet precies wat hij te bieden heeft aan een vrouw en is niet bang om zijn ware gevoelens te communiceren. 


Een Stabiele Man vermijdt geen conflicten zoals de Nice Guy dat doet. Hij is juist assertief, duidelijk en expressief over hoe hij zich voelt en durft dit ook op een respectvolle manier te communiceren. Dit geldt niet alleen voor vrouwen waar hij mee datet, maar ook vrienden, familie en collega’s.


Een Stabiele Man kent zijn waarde, heeft respect voor zichzelf en houdt van zichzelf hoe hij is. Daarbij is hij niet alleen vertrouwd met zichzelf als persoon, maar ook met zijn mannelijkheid en zijn seksualiteit. Dit straalt hij uit.


Een Stabiele Man neemt vaker de leiding en neemt initiatief. Hij zet zichzelf vaker op nr. 1 om eerst aan zijn eigen behoeften te voldoen, want hij weet dat hij daarna zuiver kan geven aan anderen zonder daarvoor iets terug te verwachten. 


Een Stabiele Man weet grenzen te stellen en durft deze ook duidelijk te communiceren. Wanneer een vrouw deze bv. niet respecteert blijft hij niet nog maanden hangen, hopend dat ze zijn gedachten kan lezen en de boodschap krijgt. Hij doet dit anders. Een Stabiele Man laat haar op een respectvolle manier weten dat het voor hem zo niet werkt en gaat daarna verder op zoek naar een vrouw die wél bij hem past.


Dit is wat het betekent om een Stabiele Man te zijn en dat is precies wat mannen worden nadat ze aan de slag gaan met de Social Gym™ Roadmap.

Wat is The Social Gym™ precies?

In essentie is The Social Gym™ de “herprogrammering” die mannen op systematische wijze ontwikkelt van Nice Guy naar Stabiele Man. Een man die zichzelf en zijn eigen mening altijd op nr. 1 zet.


Het online programma bestaat uit 6 verschillende “trainingsblokken” met elk hun respectieve doel om jou te helpen groeien als man in onderdelen zoals:


 • Het opstellen van jouw persoonlijke visie

 • Het losbreken van de “Nice Guy” identiteit

 • Het definiëren van jouw ideale partner en relatie

 • Het optrainen van moedigheid en wilskracht

 • Het trainen van jouw social skills (online/offline)

 • Het navigeren in het datingproces

 • Het starten van jouw officiële vaste relatie


Dit d.m.v. een gebalanceerde mix van video's, opdrachten en oefeningen die stap voor stap jouw negatieve gedachtepatronen en passieve gedragsvormen herprogrammeert om assertiever en zelfzekerder te denken en te handelen. Niet alleen tijdens het daten, maar ook in jouw relaties met vrienden, collega's en familie.


Dit behandelen we in The Social Gym™:

DE CREATIE  VAN JOUW VISIE & ZELFWAARDE

BLOKKEN 1-2: De fundering voor jouw leven, en je toekomstige relatie

Deze eerste twee trainingsblokken geven een dieper inzicht in de natuur van de “Nice Guy” identiteit. Daarbij geven deze blokken jou de nodige mentale gedachtepatronen en zelfreflectie opdrachten om jezelf van deze passieve, onzekere identiteit te bevrijden.  


Tijdens dit proces ontwikkel jij jezelf systematisch tot een zelfverzekerde, assertieve Stabiele Man die weet wie hij is, wat hij wil. Dit durf jij uiteindelijk ook met zelfvertrouwen te communiceren naar vrouwen toe.


Na deze eerste twee blokken alleen, voelen mannen al een enorm verschil in zelfvertrouwen. Op dit punt zijn ze vastberaden dat ze alles kunnen bereiken dat ze maar willen en voelen ze geen schrik meer om hun eigen mening te delen en gevoelens te uiten. 


Dit is de fundering voor elke Stabiele Man. Eerst bouw je jezelf op en leer je de goedkeuring en erkenning bij jezelf te zoeken. Alleen dan, wanneer jij jouw visie scherp hebt en bewust bent van jouw waarde als man, zal jij beginnen te handelen vanuit jouw diepe kern van zelfvertrouwen en zelfwaarde om daarna de vruchten te plukken in jouw relaties met vrouwen.

Na blokken 1 en 2 heb jij jezelf “geherprogrammeerd” van voorzichtige Nice Guy tot assertieve Stabiele Man.

Op dit punt sta jij dagelijks op met een duidelijke visie en doelen om naartoe te werken. Je komt voor jezelf op, zet jouw behoeften op nr. 1 en je gaat conflicten aan op een respectvolle manier.


Dit zorgt ervoor dat mensen om je heen een enorme verandering aanvoelen in hun relatie met jou. Ze zullen jou serieuzer nemen, meer respect voor je hebben en “besmet” worden met jouw positieve, zelfverzekerde energie.


Een deel van de mannen binnen The Social Gym™ nemen hier genoegen mee, en dat is prima.


Maar voor het deel van de mannen die dieper willen ingaan op hun emotionele stabiliteit, hun social skills, en het gehele dating proces (offline en/of online), hebben we nog 4 extra trainingsblokken om hun “aanspreek-angst” te overwinnen, een gevoel van sociale vrijheid te bereiken en om vlot doorheen het datingproces te gaan van eerste date tot vaste relatie.

JOUW ROADMAP  VOOR SOCIALE VRIJHEID EN JOUW RELATIE

BLOKKEN 3-6: Overwin jouw angsten & bereik sociale vrijheid

Vanaf blok 3 krijg je de handvatten en strategieën om jouw dating leven op orde te krijgen ongeacht vanaf welk punt jij begint. Misschien ga je al vaker op dates maar stopt het altijd bij de eerste date? Of misschien is het al weer een eeuwigheid geleden dat je een vrouw officieel mee op date genomen hebt… 


Geen zorgen. Elke stap wordt behandeld in de Social Gym™ Roadmap.


We helpen je om systematisch jouw comfortzone te vergroten en vrouwen te ontmoeten die passen bij jouw persoonlijkheid (online of offline, of beiden) om daarna jouw leven te delen met de juiste vrouw.


Maar dat is nog niet alles, want we leren je ook om een diepere connectie te vormen met jouw onderbewustzijn om interne blokkades te verwijderen die je ongetwijfeld zult tegenkomen tijdens de opdrachten (denk aan: relaties uit het verleden, een moeilijke scheiding, jeugd trauma’s, etc.).

Het systeem achter deze cursus

Je hebt misschien al meerdere online dating cursussen gezien of gevolgd die niet succesvol waren om jouw zelvertrouwen te verhogen en jouw relaties met vrouwen te verbeteren. 


Misschien was het daar gewoon maar video’s kijken en klaar is kees. 


Nou, dit is niet hoe The Social Gym™ werkt. Als jij een assertieve Stabiele Man wil worden die zegt wat hij denkt en voelt zonder dat het hem uitmaakt wat vrouwen daarvan vinden, dan verwachten we dat jij de kennis en oefeningen toepast in de praktijk. 


Het leuke hieraan is dat wanneer jij daadwerkelijk actie neemt, het gewoonweg onmogelijk is om geen resultaat te halen uit deze training.


We werken namelijk met een onderliggend systeem dat wij het G.O.A.L.S.™ Systeem noemen. Dit is een structuur die we ontwikkeld hebben als coaches van WeSocialMEN om grotere groepen mannen steeds succesvol te blijven begeleiden.


Het dient als een strategische houvast achter de schermen zodat jij doorheen elk blok van de training maximale resultaten boekt en jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld torenhoog opbouwt.

Maar waar staat G.O.A.L.S. nu voor?

Ik licht even toe:


 • G. staat voor Goal-setting: We beginnen altijd door concreet te definiëren wat de visie en de doelen zijn waar we naartoe werken per onderdeel van de training.

 • O. staat voor inside-Out: Hier gaan we dieper in op de “waarom” en de intrinsieke motivaties die jou bijna moeiteloos zullen drijven tot actie. 

 • A. staat voor Action: Nadat de visie en de “waarom” scherp zijn, zetten we je tot actie met uitdagende, comfortzone-verruimende opdrachten.

 • L. staat voor Learning: Met blindelings actie nemen kom je nergens. Daarom focussen wij op constructieve feedback zodat jij daadwerkelijk progressie boekt.

 • S. staat voor Self-love: Dit staat voor het resultaat. Hoe jij jezelf bekijkt als man is het allerbelangrijkst. Dit is dit bron van jouw zelfvertrouwen en kracht doorheen dit proces.


We zorgen ervoor dat jij een houvast hebt in jouw hoofd die structuur, richting en rust geeft.


Dit systeem hebben we dan ook toegepast op elk blok in The Social Gym™…


Op die manier boek jij met elk deel van de training resultaat en word jij daadwerkelijk een man die weet wat hij wil en daar met overtuiging achteraan gaat.


Of dit nu een vaste, liefdevolle relatie is met de juiste vrouw, een nieuwe uitdagende werkfunctie, een hobby waar je passie voor hebt, of een gehele nieuwe carrière – jij maakt het waar.

Veelgestelde vragen

"Is er nog extra ondersteuning of zijn het gewoon de video's?"

Wat hierboven uitgelegd staat, gaat alleen over het e-learning platform, maar onderschat dit niet. Naast de video’s krijg jij ook nog concrete opdrachten zodat je daadwerkelijk VOORUIT gaat en groeit in zelvertrouwen als man.


Daarnaast bieden we ook nog succescoaching aan voor gedreven mannen die sneller vooruit willen.

 

We zien ook dat de mannen die succescoaching nemen vaak op korte duur enorme stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling, interne barrières doorbreken en vlotter dates hebben met vrouwen – maar dit is niet vereist.


"Hoeveel tijd moet ik investeren in deze cursus?"

We adviseren je om minimaal 30 tot 60 minuten per week te reserveren om de trainingsvideo's te bekijken en de oefeningen uit te voeren.


In één van de trainingsvideo’s in Blok 1 leer je hoe je voor jezelf structuur aanbrengt zodat je de training en andere afspraken die je hebt vlot en efficiënt inplant. Dit zorgt voor meer overzicht, rust en sneller resultaat uit de training.


Uiteraard kun je ook meer tijd besteden aan de training, dit is aan jou. Weet dat we geregeld in de video’s aangeven wanneer je weer verder kan met een volgend onderdeel.


"Hoe snel voordat ik een Stabiele Man ben en de juiste vrouw ontmoet en datet?"

Dit verschilt per member, want dit hangt samen met waar jij op dit moment staat als man en hoeveel tijd jij wekelijks aan de training besteedt. 


Desondanks zien we dat mannen na gemiddeld 2-3 maanden vaststellen dat ze een enorme transformatie doorgaan zijn en complimenten krijgen uit hun omgeving.


Daarna, als je besluit om verder te gaan met blok 3-6 zien we dat mannen die daadwerkelijk de stappen volgen en toepassen; een aantal weken na aanvang van deze onderdelen al vlotter gesprekken starten en zelfs al beginnen te daten.


Daarbij starten meeste mannen na gemiddeld 9 maanden officieel een relatie met hun ideale partner (dit definieer je in blok 1) die ze ontmoet hebben binnen bovenstaand dating-proces, maar het is aan jou hoe snel je het oppakt en toepast of dit vroeger of later is.


"Moet ik de gehele cursus volgen van blok 1-6?"

Nee, dit hoeft niet. We raden wel aan om de cursus in volgorde te volgen en te beginnen met blok 1 & 2 omdat dit de nodige fundering legt om te denken en handelen als een Stabiele Man.

Maar je kunt er wel blokken tussenuit laten als je dat wenst. 


Heb je bijvoorbeeld geen interesse in online daten? Dan kan je blok 3 gewoon overslaan. Geen interesse om vrouwen te benaderen in het dagelijkse leven? Dan kan je blok 5 overslaan. Dit is volledig aan jou.


"Kan ik mijn geld terugkrijgen als het toch niet voor mij is?"

Dat kan zeker, je hangt nergens aan vast. Als je start met de training en je voelt dat jouw persoonlijke visie niet aansluit op wat we bij WeSocialMEN aanbieden? 


Mail ons dan op support@wesocialmen.com en dan storten we jouw 7 euro gewoon terug. 


Hier hoef je ook geen reden voor op te geven. Je stuurt ons een mail en we sluiten je subscriptie gewoon af. Zorg er wel voor dat je ons hiervan op de hoogte brengt binnen de eerste 30 dagen na aanmelding, want daarna vervalt deze garantie.


Wat krijg je precies wanneer je je aanmeldt?

The Social Gym™  4.0 (6 trainingsblokken)

In essentie is The Social Gym™ de “herprogrammering” die mannen op systematische wijze ontwikkelt van Nice Guy naar Stabiele Man. Een man die zichzelf en zijn eigen mening altijd op nr. 1 zet.


Het online programma bestaat uit 6 verschillende “trainingsblokken” met elk hun respectieve doel om jou te helpen groeien als man op de meest efficiënte en effectieve manier.


Dit d.m.v. een gebalanceerde mix van video's, opdrachten en oefeningen die stap voor stap jouw negatieve gedachtepatronen en passieve gedragsvormen herprogrammeert om assertiever en zelfzekerder te denken en te handelen. Niet alleen tijdens het daten, maar ook in jouw relaties met vrienden, collega's en familie.

Q&A call WeSocialMEN

Gratis maandelijks Q/A sessie

We geven je niet alleen toegang tot al onze Q/A calls uit het verleden maar je krijgt ook de mogelijkheid om jezelf elke maand GRATIS aan te melden voor onze maandelijkse LIVE Q/A Call. Dit is los van de aparte succescoaching sessies.


Op die manier kun je zelf je vragen en ervaringen delen en directe feedback krijgen van mezelf en onze succescoaches (mannen die zelf ook The Social Gym™ Roadmap gevolgd hebben) zodat jij zo snel mogelijk leert hoe jij succesvol kunt daten met vrouwen en dit ook doorzet naar een liefdevolle relatie. 

BLOK Y: 7 Stappen tot aantrekkelijke masculiene man

Blok Y is een nieuwe toevoeging dat bestaat uit 7 praktische stappen waarin jij ontdekt hoe je een nonchalant uiterlijk omvormt naar dat van een aantrekkelijke, masculiene man.


Deze 7 stappen zullen jou niet alleen objectief aantrekkelijker maken, maar afhankelijk van jouw motivatie kan je dit proces deze maand al afronden en op die manier dankzij jouw externe ontwikkeling, jouw interne ontwikkeling een enorme boost geven.

Wat andere mannen te zeggen hebben over The Social Gym™

"De training had alles te maken met dingen doen en niet alleen maar afwachten en niets doen. Ik kan nu veel makkelijker praten met vrouwen en mensen in het algemeen. De oefeningen die we deden, hebben ook veel geholpen. Ik heb geleerd om mij geen zorgen te maken over de mening van anderen en het gewoon te doen. Bijvoorbeeld: 10 push-ups doen in een drukke straat. Niemand doet dat, maar ik deed het gewoon en maakte me geen zorgen over wat anderen dachten. 


Ik wou dat ik dit had geleerd op de middelbare school. Dan zou mijn leven nu zo anders zijn. Het zelfvertrouwen dat ik wilde komt niet van de een op de andere dag en dus zal ik nog veel moeten gaan oefenen. Elke dag ben ik aan het leren of oefenen. Het heeft me veel veranderd als persoon, heel erg bedankt dat je mijn leven al zo veel hebt veranderd."

- Stef
"Sinds ik Robin heb ontmoet, ben ik exponentieel gegroeid, zowel sociaal als emotioneel. Ik heb mijn verlegenheid en zelfbewustzijn in sociale interacties overwonnen, geleerd waardevolle doelen voor mezelf op te stellen, aan te passen en te bereiken en heb een realistisch zelfbeeld en een visie voor een waardevolle toekomst weten te creëren. In het afgelopen jaar heb ik mijn angst rondom het benaderen van vrouwen weggevaagd, contact gezocht en gelegd met veel leidinggevenden in mijn vakgebied, werd een gesponsorde atleet door een voedingssupplementenbedrijf, raakte betrokken bij een politieke lobbygroep, was voorzitter van een zomer voedselprogramma gericht om jongeren met een laag inkomen in mijn gemeenschap en ben ik naar Zuid-Amerika geweest.


Maar belangrijker dan mijn prestaties: ik heb een kern van zelfvertrouwen en een groot enthousiasme voor het leven ontwikkeld. Ik heb een groot deel van mijn persoonlijk succes, zowel intrinsiek als extrinsiek, te danken aan Robin’s WeSocialMEN-programma.”

- Alex

Wat kun je verwachten na het volgen van deze cursus?

Je bent een Stabiele Man

Na blokken 1 en 2 ben jij een assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man wie het hem niet meer uitmaakt of een vrouw hem nu leuk vindt of niet. Je hebt op dit punt niet alleen een duidelijk beeld van jouw eigen visie en doelen, maar ook hoe jouw ideale vrouw en relatie eruit zien.

Duidelijke navigatie in online daten

Na blok 3 weet jij precies hoe jij jezelf op authentieke manier presenteert online, hoe je jouw profieltekst schrijft, en hoe je chat met de juiste vrouwen op een interactieve manier waardoor ze enthousiast worden om jou beter te leren kennen op een date.

Je bent emotioneel "stabiel"

Na blok 4 heb jij jouw emotionele wonden genezen en heb je een nieuw niveau van zelfbewustzijn bereikt. Er is niets dat jou nog zo kan raken waardoor je hele dag verpest is of dat je er 's nachts van wakker ligt. Dit komt niet meer voor. Vanaf nu neem jij zaken niet meer zo persoonlijk op en geniet jij met volle teugen van elke ervaring.

Je ervaart sociale vrijheid

Dankzij de diverse “social training” opdrachten in blok 5 word jij op natuurlijke wijze losser in de omgang en socialer met mensen om je heen. Na slechts enkele oefeningen voel je al het verschil tussen waar je nu bent en de charmante, sociaal vrije man de je aan het worden bent.

Je ontmoet en date de juiste vrouwen

Je weet precies hoe jij de juiste vrouwen ontmoet (online of offline), haar daarna mee op een eerste date neemt — blijft daten en uiteindelijk een vaste relatie start. Op dit punt ga jij hier op heel bewuste wijze mee om en heb jij 100% controle en zelfvertrouwen over elke stap in het dating proces.

Start jouw herprogrammatie tot assertieve, zelfverzekerde Stabiele Man

WeSocialMEN MAANDABONNEMENT

€47,-
€ 7,-

Na de eerste 30 dagen word je maandelijks € 47,- (incl. btw) gefactureerd.

 • The Social Gym™  4.0 (6 trainingsblokken)
 • Gratis maandelijks Q/A sessie
 • BLOK Y: 7 Stappen tot aantrekkelijke masculiene man
 • 30 dagen geld-terug garantie
 • Geen opzegtermijn, je hangt nergens aan vast

Nog eens ter info...

Nadat je je aanmeldt en de betaling doorvoert krijg je binnen enkele minuten je inloggegevens voor het platform in de mail. 

Als er nog onduidelijkheden zijn, twijfels, of wat dan ook, kan je ons altijd mailen op support@wesocialmen.com en dan helpen we jou daar verder 🙂