Heb je advies nodig?

Plan een gratis intake call met één van onze coaches!

Wat is jouw groeipotentie?

Nu meer dan 100 vaste relaties zijn gestart middels onze training The Social Gym 4.0, is bewezen dat wat wij single mannen leren, werkt. 

Het is voor gemotiveerde mannen mogelijk om meer uit zichzelf te halen en om hun leven te delen met de juiste richting en betrokken ondersteuning. Er zijn op dit moment alleen zo veel bronnen informatie, waardoor het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit jouw groei in je social skills? Je zelfvertrouwen? Je online profiel? Hoe je moet daten? Waar moet je überhaupt beginnen?

We luisteren naar jouw persoonlijke situatie en kijken wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een plan te geven waarmee je een strategie hebt die voor jou werkt, in plaats van dat je continue bezig moet zijn met kleine details.

Gratis advies? Zeker iemand die iets aan me wil verkopen!

Tegenwoordig zie je overal "gratis strategiegesprekken", "gratis intakegesprekken" en "gratis oriëntatiegesprekken". Allemaal met hetzelfde doel: nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij ons is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen. 

Onze nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische vervolgstap is om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak en in je dating-/relatieleven. Mocht onze coach denken dat je geholpen zou zijn met onze volledige training, of een aantal blokken daaruit, dan geeft hij dat natuurlijk aan. Logisch ook, want wij hebben een uitstekende training met betrokken ondersteuning die single mannen helpt om hun doelen succesvol te behalen :-)

Geen interesse in onze diensten? Prima natuurlijk. We zien dat veel mannen na een sessie zelf de keuze maken om met ons in zee te gaan (waar we heel blij van worden), maar het laatste waar wij ons mee willen associëren zijn de lelijke "salestechnieken" om iets aan iemand te verkopen die daar zelf helemaal niet bij gebaat is. Dat zou raar zijn als we dat op zo'n manier zouden doen, aangezien we single mannen ook niet leren om tijdens het daten allerlei sleezy trucs en technieken te gebruiken.

Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw persoonlijke ontwikkeling? Klik dan op de knop hieronder om een gratis gesprek in te plannen!

"Het is al weer een tijd geleden dat ik in de community bezig was. De reden is dat ik een hele leuke vriendin heb. Sandra heet ze. In september heb ik haar ontmoet en dat terwijl ik de training nog niet helemaal heb afgerond. Ze past goed bij me en voldoet helemaal aan mijn (uitgebreide) visie. We zijn samen erg gelukkig en zijn al druk samen vakanties aan het plannen. Dank aan Robin en het team voor het ontwikkelen van deze training!"

Jochem Maarssen

"Aankomende zaterdag ga ik de vrouw, die ik eind augustus heb leren kennen, officieel vragen of ze mijn vriendin wil worden (het antwoord weet ik al). Dit is sneller dan ik had verwacht, aangezien ik nog niet eens het volledige programma heb doorlopen (ik was bij blok 4). Ik wil het nog zeker afmaken. Maar ik heb veel meer zelfvertrouwen en zekerheid gekregen, in het algemeen, sinds de start!"

Bram Hesselink