Overwin jouw aanspreekangst en wordt sociaal vrij in slechts ENKELE sessies samen met jouw Personal Succes Coach!

DE STRAAT OP MET WESOCIALMEN

Garandeer jouw succes!

Jouw return on investment

Je pakt altijd jouw kans

Door op zo'n hoge frequentie jouw comfortzone uit te dagen tijdens de 1-1 sessie, ontwikkel jij bliksemsnel de skills en de gewoonte om jouw kans te grijpen en steeds makkelijker contact te leggen met elke vrouw die jou leuk lijkt. Maakt niet uit als je in de winkel bent, of ze alleen is, of als ze zelfs met een hele groep vriendinnen loopt.

Je bent sociaal vrij

Dankzij de diverse sociale opdrachten in klaar daglicht, word jij automatisch losser in de omgang en socialer met mensen waar je ook bent. Dit transformeert jou in slechts enkele sessies in een charmante, sociale vrije man.

Je maakt exponentiële groei

Doordat jij 1-1 op pad gaat met één van onze Personal Succes Coaches krijg jij op maat gemaakte opdrachten, en directe feedback na elke uitdaging waar jij direct weer mee aan de slag kunt. Dit zorgt voor een versnelde leercurve, en dus een exponentiële groei.

Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen

Bijna altijd voelen mannen een bepaalde angst voor de opdrachten, maar gaan ze achteraf naar huis met een enorm gevoel van voldoening en rust. Vaak zeggen ze letterlijk dat het “helemaal niet zo eng was als ze zichzelf voorstelden” wat hen een immense boost geeft in zelfvertrouwen om ook in hun dagelijkse leven contact te leggen.
“Het gevoel van ‘He? Kan ik iets raars zeggen of iets vriendelijks zonder dat er iets vreselijk misgaat? En vinden andere mensen dat leuk, dat ik ze een compliment geef?’ Moet even het een en ander resetten zo in mijn hoofd”
- Sjoerd
“Des te meer ik ging oefenen des te beter het ging, het werd steeds natuurlijker om mensen aan te spreken en complimenten te geven”
- Jerry

Veelgestelde vragen

"Waar vinden de sessies plaats?"

Afhankelijk van jouw woonplaats kunnen de sessies doorgaan in Amsterdam, Utrecht, ofwel Antwerpen (voor de Belgen onder ons :-).

"Wanneer is mijn eerste sessie?"

Nadat we jouw aanmelding doorkrijgen, kan je een telefoontje van ons verwachten om een datum in te plannen die het beste past voor jou.

"Hoe lang duurt zo'n 1-1 sessie?"

Één sessie duurt 2:30 uur. Dit is bepaald op basis van hoeveel opdrachten jij optimaal kunt uitvoeren zonder dat jouw sociale batterij leegloopt. Daarbij hou je ook nog genoeg tijd over om samen te zitten met je coach voor waardevolle feedback momenten.

Wat doe ik precies in die 2:30 uur?

In deze tijd gaan we zoals altijd weer aan de slag volgens ons G.O.A.L.S.™ Systeem.


G.O. - Goalsetting & inside-Out
Je begint natuurlijk eerst met “goalsetting” en “inside-out” door samen met jouw Personal Succes Coach te bepalen hoe ver jij al staat in het proces, wat het doel is en waarvoor je het doet. Op die manier kan jouw PSC zo goed mogelijk bepalen welke de juiste opdrachten zijn om gradueel jouw comfortzone te vergroten en zo efficiënt mogelijk sociale vrijheid te bereiken.


A. - Action

Daarna ga je daadwerkelijk "de straat op" en neem je actie met de uitdagingen die op dat moment bepaald zijn samen met jouw Succes Coach. Hij luistert ook mee met jouw gesprekken tijdens dit proces, zodat hij zo goed mogelijke feedback kan geven en jij zo'n snel mogelijke groei realiseert.

L. - Learning

Na elke uitdaging kom je even terug bij je coach en bespreek je wat er goed ging, en wat er nog beter kan. Op het einde van de sessie krijg je ook nog op maat gemaakte "huiswerk" opdrachten mee, zodat jij niet gewoon naar huis gaat en weer in je verlegen terughoudende patronen terugvalt, maar dat jij continu jouw comfortzone blijft vergroten.

Deze cyclus herhaalt zich een aantal keren tijdens de sessie totdat je uiteindelijk bij het einderesultaat komt.


S. - Self-love

Aan het einde van de sessie zal jouw sociale batterij even op zijn, maar zal je je tegelijkertijd enorm energiek en zelfverzekerd voelen dankzij al de sociale overwinningen die jij in die korte tijd hebt kunnen waarmaken.


Je zult versteld staan van waar jij allemaal toe in staat bent en hoe grijpbaar het eigenlijk wel niet is om vrouwen aan te spreken waar je maar bent... 100% nuchter, en in klaar daglicht.

Wat kan je verwachten na 5x sessies?

Allereerst, je bent natuurlijk NIET verplicht om 5 sessies te doen, maar de reden waarom wij dit aanraden is omdat je op die manier jouw resultaat garandeert.


Want als je slechts één sessie boekt en je hebt de discipline of moed niet om dit in je dagelijkse leven door te zetten, dan verlies je dat “momentum” en start je na een paar weken weer op 0.


Dit willen wij niet voor jou. Als jij de moed en discipline hebt om zelf de uitdaging aan te gaan in je eentje, geen probleem! Maar voor veel mannen is het fijn om een aantal sessies te doen, waarbij ze die "aanspreek-spier" zo sterk op trainen dat ze permanente sociale vrijheid bereiken.


Na 5x sessies met jouw PSC kan jij dus:

 • Moeiteloos contact leggen met leuke vrouwen zonder die bevriezende angst.
 • Het gesprek vlotjes gaande houden en zelfs voor uren een enthousiaste conversatie aanhouden (als dat kan).
 • Op een zelfverzekerde manier haar nummer vragen en haar mee op date nemen.

Dat is het niveau dat je kan verwachten na 5x keer "de straat op" met één van onze Personal Succes Coaches.


Ook goed om te weten:

Zoals eerder vermeld, krijg je aan het eind van elke 1-1 sessie een boel op maat bepaalde oefeningen mee waar jij in jouw dagelijks leven mee aan de slag gaat. Plus, tussen de sessies blijf je ook in contact met jouw coach voor het geval dat jij vragen hebt of bepaalde roadblocks tegenkomt. Op die manier zitten er geen onderbrekingen in jouw groeiproces.

Wat zeg je ervan, leg jij jouw sociale vrijheid nu al vast? :-)

1x SESSIE

350,-
€175,-

Je bespaart € 175!

 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrij
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen

3x SESSIES

1000,-
€500,-

Je bespaart € 500!

 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrij
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen
GEGARANDEERD SUCCES

5x SESSIES

1500,-
€750,-

Je bespaart € 750!

 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrij
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen

Nog één ding! We bieden namelijk ook termijn betalingen aan voor de 5x sessies optie. Indien dit interessant klinkt voor je, mail ons dan even op support@wesocialmen.com en dan bespreken we daar verder.