Aanbieding eindigt in 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Overwin jouw aanspreekangst en wordt sociaal vrij in slechts ENKELE sessies samen met jouw Personal Succes Coach!

DE STRAAT OP MET WESOCIALMEN

Garandeer jouw succes!

Jouw return on investment

Je pakt altijd jouw kans

Door op zo'n hoge frequentie jouw comfortzone uit te dagen tijdens de 1-1 sessie, ontwikkel jij bliksemsnel de skills en de gewoonte om jouw kans te grijpen en steeds makkelijker contact te leggen met elke vrouw die jou leuk lijkt. Maakt niet uit als je in de winkel bent, of ze alleen is, of als ze zelfs met een hele groep vriendinnen loopt.

Je bent sociaal vrij

Dankzij de diverse sociale opdrachten in klaar daglicht, word jij automatisch losser in de omgang en socialer met mensen waar je ook bent. Dit transformeert jou in slechts enkele sessies in een charmante, sociale vrije man.

Je maakt exponentiële groei

Doordat jij 1-1 op pad gaat met één van onze Personal Succes Coaches krijg jij op maat gemaakte opdrachten, en directe feedback na elke uitdaging waar jij direct weer mee aan de slag kunt. Dit zorgt voor een versnelde leercurve, en dus een exponentiële groei.

Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen

Bijna altijd voelen mannen een bepaalde angst voor de opdrachten, maar gaan ze achteraf naar huis met een enorm gevoel van voldoening en rust. Vaak zeggen ze letterlijk dat het “helemaal niet zo eng was als ze zichzelf voorstelden” wat hen een immense boost geeft in zelfvertrouwen om ook in hun dagelijkse leven contact te leggen.
“Het gevoel van ‘He? Kan ik iets raars zeggen of iets vriendelijks zonder dat er iets vreselijk misgaat? En vinden andere mensen dat leuk, dat ik ze een compliment geef?’ Moet even het een en ander resetten zo in mijn hoofd”
- Sjoerd
“Des te meer ik ging oefenen des te beter het ging, het werd steeds natuurlijker om mensen aan te spreken en complimenten te geven”
- Jerry

"Ik durf nu te zeggen van mezelf en dat ik heb ondervonden 100% dat ik oogcontact en gedag durf te zeggen naar vrouwen op straat mede dankzij straatsessie coaching van wesocialmen 1 op 1 en dat ik er in me vrije tijd zelf aan geoefend heb het zit nu in mij !!💪"

- Saverio

Veelgestelde vragen

"Waar vinden de sessies plaats?"

De sessies worden gegeven in Utrecht of Amsterdam. Deze prijzen zijn inclusief reiskosten. Maar je het liever ergens anders wilt, zoals in Antwerpen of Rotterdam, dan is dat mogelijk, alleen dan komen er reiskosten bij (dan weet je dat alvast).

Mail ons in dat geval op support@wesocialmen.com, dan komen we er wel uit.


"Wanneer is mijn eerste sessie?"

Nadat we jouw aanmelding doorkrijgen, bellen we jou zo spoedig mogelijk op om je eerste sessie in te plannen op een moment die het beste past.


"Hoe lang duurt zo'n 1-1 sessie?"

Één sessie duurt 2:30 uur. Dit is bepaald op basis van hoeveel opdrachten jij optimaal kunt uitvoeren zonder dat jouw sociale batterij leegloopt. Daarbij hou je ook nog genoeg tijd over om samen te zitten met je coach voor waardevolle feedback momenten.


"Is er een geld-terug garantie?"

Yes, zeker. Het gaat er voor ons om dat jij daadwerkelijk ontwikkelt, sociaal vrijer en zelfverzekerder wordt. Als je na de eerste sessie niet het gevoel hebt dat je stappen gezet hebt in die richting, kun je ons dat zeggen en dan storten we netjes je geld terug.


"Hoeveel tijd zit er tussen mijn 1e en 2e sessie (etc)?"

Dit is afhankelijk van het "huiswerk" dat je van je coach hebt meegekregen om wekelijks te doen en natuurlijk van jouw beschikbaarheid. Het kan bijvoorbeeld dat er 2 weken tussen zitten of wel 6 weken. Dit is afhankelijk van jouw situatie.


"Dien ik het bedrag in 1 keer te voldoen, of kan dit in termijnen?"

Het is mogelijk om het bedrag te voldoen in termijnen indien nodig. Mail in dat geval even naar support@wesocialmen.com


Wat doe ik precies in die 2:30 uur?

In deze tijd gaan we zoals altijd weer aan de slag volgens ons G.O.A.L.S.™ Systeem.


G.O. - Goalsetting & inside-Out
Je begint natuurlijk eerst met “goalsetting” en “inside-out” door samen met jouw Personal Succes Coach te bepalen hoe ver jij al staat in het proces, wat het doel is en waarvoor je het doet. Op die manier kan jouw PSC zo goed mogelijk bepalen welke de juiste opdrachten zijn om gradueel jouw comfortzone te vergroten en zo efficiënt mogelijk sociale vrijheid te bereiken.


A. - Action

Daarna ga je daadwerkelijk "de straat op" en neem je actie met de uitdagingen die op dat moment bepaald zijn samen met jouw Succes Coach. Hij luistert ook mee met jouw gesprekken tijdens dit proces, zodat hij zo goed mogelijke feedback kan geven en jij zo'n snel mogelijke groei realiseert.

L. - Learning

Na elke uitdaging kom je even terug bij je coach en bespreek je wat er goed ging, en wat er nog beter kan. Op het einde van de sessie krijg je ook nog op maat gemaakte "huiswerk" opdrachten mee, zodat jij niet gewoon naar huis gaat en weer in je verlegen terughoudende patronen terugvalt, maar dat jij continu jouw comfortzone blijft vergroten.

Deze cyclus herhaalt zich een aantal keren tijdens de sessie totdat je uiteindelijk bij het einderesultaat komt.


S. - Self-love

Aan het einde van de sessie zal jouw sociale batterij even op zijn, maar zal je je tegelijkertijd enorm energiek en zelfverzekerd voelen dankzij al de sociale overwinningen die jij in die korte tijd hebt kunnen waarmaken.


Je zult versteld staan van waar jij allemaal toe in staat bent en hoe grijpbaar het eigenlijk wel niet is om vrouwen aan te spreken waar je maar bent... 100% nuchter, en in klaar daglicht.

Wat kan je verwachten na 5x sessies?

Allereerst, je bent natuurlijk NIET verplicht om per se voor 5x sessies te gaan, maar de reden waarom wij dit aanraden is, omdat je op die manier jouw resultaat garandeert.


Want als je de discipline of moed niet hebt om dit soort opdrachten uit de The Social Gym in je dagelijkse leven door te zetten, dan verlies je dat "momentum" en start je na een paar weken gewoon weer op 0.


Dit willen wij niet voor jou. Als jij de moed en discipline hebt om zelf de uitdaging aan te gaan in je eentje, geen probleem! Maar voor veel mannen is het fijn om de sessies te doen, waarbij ze die "aanspreek-spier" zo sterk op trainen dat ze permanente sociale vrijheid bereiken.


Na 5x sessies met jouw Personal Succes Coach kan jij dus:

 • Moeiteloos contact leggen met leuke vrouwen zonder die bevriezende angst.
 • Het gesprek vlot gaande houden en zelfs voor uren een enthousiaste conversatie aanhouden (als dat kan).
 • Op een zelfverzekerde manier haar nummer vragen en haar mee op date nemen.

Dat is het niveau dat je kan verwachten na 5x keer "de straat op" met één van onze Personal Succes Coaches.


Oefeningen op maat

Zoals eerder vermeld, krijg je aan het eind van elke 1-1 sessie een boel op maat bepaalde oefeningen mee waar jij in jouw dagelijks leven mee aan de slag gaat. Plus, tussen de sessies blijf je ook in contact met jouw coach voor het geval dat jij vragen hebt of bepaalde roadblocks tegenkomt.

Je laat je coach bijvoorbeeld wekelijks weten hoe de opdrachten gegaan zijn en dan krijg je weer de nodige feedback om je social skills en je moed te blijven ontwikkelen. Het is dus geen éénmalige (of vijfmalige) gebeurtenis. Dit is een groeiproces op langere termijn en op deze manier zijn er geen onderbrekingen.

Geld-terug garantie

Het is hierboven al eens vermeld, maar we willen het hier ook nog eens in GROTE letters zetten: Ja, er is een geld-terug garantie als jij beslist om met WeSocialMEN de straat op te gaan.


Het maakt niet uit hoeveel sessies je afneemt, 1, 3, of zelfs 5...


Als jij op de dag van de eerste sessie niet tevreden bent, en niet het gevoel hebt dat je stappen gezet hebt richting dat gevoel van sociale vrijheid en zelfvertrouwen, dan kun je ons dat gewoon laten weten en dan zorgen we dat jouw betaling netjes teruggestort wordt op jouw rekening. 


Of je dus besluit om verder te gaan of niet, je bent in ieder geval een ervaring rijker ;-)

Ga jij 2024 in met vlottere social skills en een gevoel van sociale vrijheid?

1X STRAATSESSIE

€350,-
€200,-
 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrijer
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen
 • Één 1op1-sessies van 2,5 uur
Sociaal vrij in 2024


Liever in termijnen? Mail support@wesocialmen.com

3X STRAATSESSIES

€1.000,-
€550,-
 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrijer
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen
 • Drie 1op1-sessies van 2,5 uur
Sociaal vrij in 2024


Liever in termijnen? Mail support@wesocialmen.com
GEGARANDEERD SUCCES

5X STRAATSESSIES

€1.600,-
€800,-
 • Je pakt altijd jouw kans
 • Je bent sociaal vrijer
 • Je maakt exponentiële groei
 • Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen
 • Vijf 1op1-sessies van 2,5 uur
Sociaal vrij in 2024


Liever in termijnen? Mail support@wesocialmen.com

Let op! Zoals eerder vermeld in de FAQ gaan de sessies standaard door in Utrecht of Amsterdam.

Als dit voor jou niet haalbaar is, mail ons dan even op support@wesocialmen.com. In dat geval komen er extra reiskosten bij op basis van hoe ver de alternatieve locatie zou zijn, maar we doen wat we kunnen om al onze members te ondersteunen in hun weg naar sociale vrijheid.

Aanbieding eindigt in:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Sociaal vrij in 2024