Praktijkgerichte relatietraining voor mannen

Bloeit je relatie op of word het een sleur?

Praktijkgerichte relatietraining voor mannen

Bloeit je relatie op of word het een sleur?

WeSocialMEN - groei als man

Groei als man + 

Stop met het vervallen in oude patronen. Bewaar je eigen identiteit en ontwikkel jezelf naar een man met een krachtig zelfbeeld die emotioneel stabiel is en zelfvertrouwen uitstraalt.

Groei in connectie =

Begrijp je partner op een diep niveau. Communiceer effectief met elkaar. Groei samen als een team, breng jullie connectie heel bewust naar een volgend level en houd de spanning aanwezig.

WeSocialMEN - deel je leven

Blijf je leven delen

Geniet van jullie levendige relatie en elkaar. Voel de aantrekkingskracht en bouw samen vol vertrouwen aan jullie toekomst. Jullie relatie blijft voor de lange termijn gelukkig en liefdevol. 

Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN
Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN

Vertrouwen in jezelf en je relatie

Vind je het lastig om je eigen identiteit te bewaren in je relatie? Merk je dat deze relatie ook niet meer zo levendig is zoals in het begin? Dat langzaam de sleur erin komt en jij mede daardoor twijfelt aan jezelf en aan je relatie? Dit vanwege gebrek aan ervaring of angst om weer dezelfde fouten te maken? Tijd om hier iets aan te doen...

Maar, hoe zorg je ervoor dat jij trouw blijft aan jezelf en op de lange termijn gelukkig en liefdevol blijft met jouw partner?   Wij hebben de oplossing!   Onze praktijkgerichte relatietraining helpt mannen die graag willen groeien als zelfstandig persoon en willen groeien in connectie met hun partner. Jij kan de volgende zijn. 

Waar ik eerst weinig vertrouwen had in mezelf en in relaties, vaak dealde met verlatingsangst en als een te aardig iemand werd gezien, heb ik mijzelf door coaching in binnen- en buitenland ontwikkeld naar een zelfverzekerde stabiele man die zijn leven nu 6 jaar deelt met zijn vriendin Sofie.

Door het proces zelf volledig te doorlopen weet ik precies wat jij nodig hebt om ook te groeien als man en te groeien in connectie met jouw partner. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken wat je vele jaren (en misschien jouw relatie) zal kosten. Via de training leer je stapsgewijs wat jij moet doen om te voorkomen dat jij straks weer als single man door het leven moet gaan vol verwijten naar zichzelf...

Relatietraining voor mannen verdeeld in drie fases

Dit is hoe je groeit als man en blijft genieten van elkaar

WeSocialMEN - The Social Gym 4.0

E-learning videoplatform

Uit onderzoek blijkt dat vijf tot zeven jaar nadat de eerste relatieproblemen zijn ontstaan, stellen pas hulp zoeken bij een relatietherapeut. Als het al zover komt…

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze training The Relationship Mastermind neem jij als man het heft in eigen handen nog voordat de echte relatieproblemen de overhand nemen. 

Op het e-learning videoplatform staan vele video's verdeeld over zes blokken op jou te wachten waarmee je stapsgewijs in het proces wordt meegenomen.

Hierdoor heb jij het vertrouwen dat je precies weet wat je moet doen. Het resultaat is dat jij groeit als man binnen je relatie, groeit in connectie met je partner en samen je leven blijft delen.

Met zes blokken training ondersteunen we je, dit is jouw roadmap

Blok één: de fundering voor jullie relatie en toekomst

Je krijgt een dieper begrip van waarom je je graag terugtrekt of angstig wordt op bepalende momenten in je relatie, zodat je dat bij kan sturen. Je maakt een bewuste keuze voor de lange termijn en je ontwikkelt mindsets die bijdragen aan dit succes. Je zoomt in op jouw manier van handelen en je leert jouw behoeften kennen die zorgen voor gezonde erkenning. Door jezelf beter te begrijpen, begrijp je je partner automatisch beter. Dit geeft duidelijkheid, vertrouwen en begrip naar elkaar.

De Stabiele man van WeSocialMEN

Blok twee: jouw fundering als zelfstandige man in je relatie

Je leert om te leven naar de verwachtingen van jezelf als zelfstandige man in je relatie. Je weet wat je wilt, waar je voor staat en wat je te bieden hebt wat jou een man met een visie en een krachtig zelfbeeld maakt. Dit werkt door in je dagelijkse leven waarbij je jouw nieuwe gewoontes meetbaar maakt wat zorgt voor extra zelfvertrouwen en een gevoel van achievement. Je blijft jezelf in de spiegel aankijken wat innerlijke motivatie geeft om je best te blijven doen. Je bent je bewust van de gelijkheid en ongelijkheid binnen je relatie en je neemt verantwoordelijkheid om te handelen vanuit je kern, zodat zij dit ook kan. Hierdoor voelen jullie je beide veilig in de relatie.

Blok drie: emotionele volwassenheid en stabiliteit

Je werkt aan je immateriële lichaam op basis van wat Nikola Tesla zei en de kwantummechanica onderbouwt. Je krijgt tools om contact te leggen met je onderbewustzijn zodat je vastzittende emoties vanuit het verleden loslaat. Je bevrijdt je innerlijke demonen waar we allemaal mee dealen. Door daarbij aan de slag te gaan met jouw innerlijke archetypes, leer je hoe je jouw mannelijke kern naar volwassenheid doorontwikkeld. Dit maakt jou een aantrekkelijkere man, zowel van binnen als van buiten. 

Fase #1: Groei als man met blok één, twee en drie

Ja, dit wil ik ook!

"Ik herkende mezelf enorm in de omschrijving van de onveilige hechter van WSM. En was er klaar mee om altijd maar ja te zeggen om de vrede te bewaren. Mijn gevoel, mijn ideeën, mijn wensen zijn ook belangrijk toch? Ik onze relatie in ieder geval niet.


Ik wilde eerst tevreden zijn over mijzelf. Meer van mezelf kunnen houden voordat ik definitief een knoop zou doorhakken wat betreft onze relatie (getrouwd en 2 kinderen).

De training begon anders, is veel intensiever en is uitgebreider van verwacht. Fijn dat het in eigen tempo kan. Sommige weken ben ik er heel intensief mee bezig en andere weken weer minder. De periodieke coach gesprekken houden de stok achter de deur, die ik nodig heb. 


Ik heb de training nog niet afgerond, maar ken mezelf  al beter. Ik snap beter waar mijn gedrag vandaan komt. En reageer minder vaak uit emotie. Kan feedback makkelijker incasseren en ervaren als een leer moment. In plaats van een aanval op mij. En heb nu ook weer echte gesprekken met mijn partner (dat hadden we al jaren niet meer).

Ik gun deze training voor iedere man in een relatie.


Zeer waardevolle inzichten en oefeningen die nodig zijn om een stabiele man te worden, en een stabiele relatie te krijgen en te houden."

-Jan van WeSocialMEN

Fase #2: Groei in connectie met blok vier en vijf

Blok vier: jullie verbondenheid naar een next level

Met diverse relationship-habits breng je de kwaliteit van het samen zijn naar een next level. Je leert effectiever communiceren, wat zorgt voor duidelijkheid, kracht en begrip. Daarbij leer je diverse social skills die je in je relatie toepast waarmee je onnodige conflicten en discussies voorkomt. Dit brengt jullie juist dichterbij elkaar. Je begrijpt je partner als vrouw een stuk beter en je groeit in empathie, terwijl je trouw blijf aan jezelf. Doordat je weet hoe de romantische aantrekkingskracht sterk aanwezig blijft, voel je spanning als man en vrouw naar elkaar. Hiermee is de intimiteit en seksualiteit een bevredigend onderdeel van jullie relatie.

Blok vijf: de praktische kant samen managen

Of je nu samenwoont of een lat-relatie hebt, jij weet hoe je met alle randzaken omgaat. Je werkt samen als een team waarbij jullie duidelijke afspraken hebben naar elkaar wat betreft het huishouden, omgang met familie en de sociale kring, jouw (eventuele) rol als vader (of stiefvader) en de tijd die je bewaart puur en alleen voor jezelf. Daarbij, aangezien veel stellen vaker ruzie hebben over geldzaken dan over het huishouden of de kinderen, heb jij alles wat met de financiën te maken heeft op orde zoals een accountant zou doen. Dit geeft overzicht, ontspanning en duidelijkheid naar elkaar, waarin jij de leiding neemt.

Fase #3: Blijf je leven delen met blok zes

Blok zes: samen werken aan jullie geweldige relatie

Elke relatie heeft ups and downs. Jullie power-struggle is hier een belangrijk onbewust onderdeel van waar je bewust mee omgaat zodat jullie dit omarmen. Hiermee bloeit jullie relatie op zoals je bij weinig relaties om je heen ziet. Daarbijkomende onzichtbare maar voelbare ruis tussen jullie laat je los, waar veel gevoelens van liefde voor elkaar terug voor in de plaats komen. Als koppel stellen jullie een gezamenlijke visie en relationship-goals op wat zorgt voor verbinding en avontuur. Samen delen jullie je leven als een gelukkig en liefdevol stel.

Jouw resultaat met deze relatietraining voor mannen

Jouw resultaat met de relatietraining van WeSocialMEN
Ja, dit wil ik ook!

Dit is de ondersteuning die je van ons krijgt

Jouw stok achter de deur tijdens de training

Q&A call WeSocialMEN

2x per maand: live Q&A-call met andere members

Als member van WeSocialMEN, heb je twee keer per maand de mogelijkheid om deel te nemen aan de live Q&A-call via Zoom. Je stelt tijdens de live Q&A jouw vraag aan een trainer van WeSocialMEN en hierop krijg je antwoord middels speed-coaching. Ook leer je van andere mannen en hun relatie die aanwezig zijn tijdens deze call en vragen stellen. Deze calls zijn optioneel. Neem deel als je vragen hebt of als je nieuwsgierig bent.

Ongoing: de online community met gelijkgestemden

Als member van WeSocialMEN, heb je toegang tot de online community met mannen uit Nederland en België die op dezelfde golflengte zitten als jij. Zij willen groeien als man en hun leven blijven delen met hun partner, net als jij. Veel mannen zijn trots en vragen weinig om hulp, dit betekent dat je veel alleen doet. Door met gelijkgestemden te zijn geeft dit een gevoel van erkenning, steun en een veilige omgeving.

Persoonlijke feedback WeSocialMEN

Eenmalig: persoonlijke sessie die dient als spiegel en steun

Op het moment dat jij het nodig vindt, vraag je een persoonlijk sessie aan die dient als directe spiegel en steun. Door de training verandert er van alles in je relatie en je leven. Het is altijd een prettig idee als je hier 1-op-1 met iemand over kan spreken zodat je daarna weer verder kan. Deze sessie van 60 minuten is een extra service waarbij je van te voren een korte vragenlijst invult, zodat je het meeste uit het gesprek haalt.
Kennisbank WeSocialMEN

Toegang tot de online kennisbank

Op het platform vind je extra informatie rondom de onderwerpen persoonlijke ontwikkeling en relaties. Zo delen bijvoorbeeld ook onze vrouwelijke collega's hun vrouwelijke perspectief op deze aspecten, zodat je het ook 'van de andere kant' hoort. Daarbij worden de Q&A-calls opgenomen zodat je deze kan terugkijken wanneer jou dat uitkomt.
"Sinds een maand wonen we samen in Tilburg en dat gaat heel goed! Door de corona maatregelen hebben we veel tijd met elkaar doorgebracht, hierdoor hebben we elkaar nog beter leren kennen. In positief punt in deze tijd ;-)


Door mijn zelfontwikkeling heb ik een goed zelfbeeld kunnen ontwikkelen en accepteer ik wie ik ben. Dit merk ik andersom ook. Ik ben continue bezig met zelfreflectie en bewust bezig met wat belangrijk is voor mijzelf. 


Het is een zware en ook mooie tijd geweest de afgelopen 6 maanden dat we de coaching hebben gedaan, dit met een positieve uitkomst! Het is zoals in de cursus wordt verteld, daar heb ik houvast aan samen met de tools die daarin worden aangereikt."

-Marco van WeSocialMEN

Overtuigd? Meld je aan!

Ja, dit wil ik ook!

Goed om te weten voordat je 'instapt'

Sla stappen over en groei exponentieel snel

Wij hebben zelf vele onzekerheden losgelaten en muren doorbroken waar je als man in een relatie tegenaan loopt. Door veel te proberen hebben we veel gewonnen en ook veel gefaald. We hebben geleerd van het verleden en onze eerdere relaties. Het verschil met hoe het nu is is enorm groot en dat geeft veel voldoening. Hierdoor weten we als geen ander welke stappen je als man moet zetten om jouw persoonlijke en relationele doelen te bereiken. Door niet eerst alles alleen te hoeven uitzoeken, sla je stappen over en groei je exponentieel snel.

Gevoel van erkenning en nieuwe vriendschappen

Dealen met persoonlijke en relationele problemen kan soms eenzaam aanvoelen. Op social media lijkt iedereen het goed voor elkaar te hebben ondanks dat je ook weet dat dit niet realiteit is. Om je heen zie je sommige stellen ook strugglen met problemen en elkaar, maar hier wordt onderling tussen mannen amper over gesproken.. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is en hoe goed het voelt om met gelijkgestemden te zijn en over dit soort zaken te praten. Dit is ons doel met de community. We zien mannen uit onze community met elkaar afspreken om ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen. Mooie vriendschappen zijn hieruit al ontstaan.

Niet voor iedereen geschikt

Je dient verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen aandeel in je relatie. Als je iemand bent die het liefst in de slachtofferrol zit en graag de ander de schuld geeft, dan heeft deze training weinig waarde voor jou. Het cliché het begint bij jezelf is hierin ook een voorwaarde. Daarbij, onze manier van coaching is een combinatie van een directe spiegel en een arm om je schouder, net wat op dat moment nodig is. We coachen vanuit vertrouwen, niet vanuit medelijden. We verwachten dat jij hiermee om kan gaan en dit ook zo ziet.

Dit is geen 'versier je vriendin' cursus of iets dergelijks

Wil je graag puur en alleen de connectie met je vriendin/vrouw verbeteren met als doel om vaker seks te hebben? Dat is prima, maar dan is deze training niets voor jou. Wij richten ons niet op de korte termijn successen die jouw ego strelen. Wij richten ons wel op hoe je vanuit je kern handelt om daardoor jullie gezonde relatie te laten bloeien die op elk gebied voor de lange termijn succesvol is. Kies jij voor het eerste? Dan zijn we geen match en dien je verder te kijken.

WeSocialMEN - The Social Gym 4.0

Overtuigd? Meld je aan!

Deze training heeft precies wat je nodig hebt waarmee jij groeit als man binnen je relatie, groeit in connectie met je partner en samen je leven blijft delen.
Ja, dit wil ik ook!

Veelgestelde vragen

                   

FAQ - The Relationship Mastermind

Wat is The Relationship Mastermind?

The Relationship Mastermind is een e-learning videoplatform dat jou als man leert hoe je groeit als man en groeit in connectie met je partner.

Op het platform staan vele video's verdeeld over zes blokken op jou te wachten waarmee je stapsgewijs in het proces wordt meegenomen. Hierdoor heb jij het vertrouwen dat je precies weet wat je moet doen. Het resultaat is dat jij groeit als man, groeit in connectie met je partner en je leven blijft delen.

Dit is een praktijkgerichte training voor mannen in een relatie. Deze aanbieding is zichtbaar voor jou omdat je eerder onze YouTube advertentie hebt gezien.

Hoeveel tijd neemt deze training wekelijks in beslag?

We adviseren je om minimaal 30 tot 60 minuten per week te reserveren om de trainingsvideo's te bekijken en de oefeningen te doen.

In een trainingsvideo in blok één leer je hoe je voor jezelf structuur kunt aanbrengen zodat je de training en andere afspraken die je hebt kunt inplannen. Dit zorgt voor overzicht, rust en meer resultaat uit de training.

Uiteraard kun je elke week ook meer tijd besteden aan de training, dit is aan jou. Weet dat we geregeld in de video aangeven wanneer je weer verder kan met een volgend onderdeel. Ook maak je afspraken met je persoonlijke succes coach om de training stapsgewijs te blijven volgen.

Wat krijg ik daarvoor?

Als je besluit om met de training te starten, ontvang je toegang tot het e-leaning video platfrom met daarop alle zes de blokken middels persoonlijke inloggegevens. Toegang tot de online community met gelijkgestemden en de kennisbank. De mogelijkheid om één keer per maand deel te nemen aan de live Q&A-calls.

Kan ik opzeggen? Wat zijn de kleine letters?

Je hebt na aanschaf van de training nog 30 dagen om op te zeggen. Als je dit doet binnen deze 30 dagen naar support@wesocialmen.com, ontvang je het volledige bedrag terug. Als je na deze 30 dagen opzegt, gelden de algemene voorwaarden in ‘artikel 7: opzegging training TSG 4.0 en/of TRM – abonnementsvorm’.

Nog meer vragen?

Stuur deze naar support@wesocialmen.com. We staan daar voor je klaar! :-)

                 
WeSocialMEN is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Dit is een officieel keurmerk die wordt verkregen door bedrijven die zich houden aan de beroepscode, deel nemen aan een onafhankelijke geschillenregeling en het Singles Keurmerk Garantiefonds erkennen. Dit fonds voorziet in de kwaliteit die bedrijven dienen waar te maken. WeSocialMEN heeft dit officiële keurmerk welke tevens geldt voor voor jou als man in een relatie.

Jouw return on investment

Je weet wat je wilt

Je ontwikkelt een krachtige visie met duidelijke doelen.

Krachtiger zelfbeeld

Jouw feedbackloop stuur je een kant op die jij wilt waardoor je anders naar jezelf kijkt.

WeSocialMEN - stap uit je comfortzone

Meer zelfvertrouwen

Door minder te denken en meer te doen zet je stappen vooruit, dit voel je van binnen.

Je kent jezelf goed

Je blijft trouw aan jezelf door te handelen vanuit de patronen van de Stabiele man.

WeSocialMEN - groei als man

Vrolijker en positiever

Doordat je groeit als man en bewuste gedachten kiest, straal je dit uit.

Lekkerder in je vel

Dit op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit geeft veel stabiliteit.

Veel assertiever

Je neemt vaker de leiding waarbij je partner merkt dat ze op jou kan bouwen.

Veel besluitvaardiger

Doordat je op je gevoel vertrouwt en je verstand gebruikt, maak je krachtige keuzes.

Directe communicatie

Je zegt wat je denkt en voelt op een bewuste manier, zonder om de hete brei heen te draaien.

Diepere connectie

Je voelt je verbonden met elkaar en dit blijf je doorontwikkelen als man en vrouw.

Aantrekkingskracht

Spanning naar elkaar is sterk aanwezig wat je merkt in de intimiteit en seksualiteit.

Samen een team

Je hebt duidelijkheid en overzicht in de randzaken van de relatie, wat ontspanning en kracht geeft.

Sociaal vaardiger

Je luistert echt naar elkaar vanuit empathie, terwijl je trouw blijft aan jezelf.

Je relatie begrijpen

Je snapt elkaar en hoe relaties werken, hierop handel jij op een manier wat bij je past.

WeSocialMEN - deel je leven

Je leven blijven delen

Bouw samen een de toekomst en blijf voor de lange termijn gelukkig en liefdevol samen.

Wil je groeien als man en in connectie met je partner?

Klik op de knop hieronder voor informatie over hoe je start met de training