Over WeSocialMEN

Wij zijn er om jou als single man te helpen groeien zodat je een vaste relatie start en onderhoudt met de juiste vrouw. Dat doen we op basis van wat Nikola Tesla zei: "If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of vibrations, frequency and energy."


Wetenschappelijk is bewezen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering focussen wij ons eerst op jouw innerlijke ontwikkeling, zodat jij je eerst instelt op de juiste frequentie. Door daarna proactief contact te leggen zul je als extern resultaat de juiste partner aantrekken wat op de lange termijn een geweldige relatie blijft.


Met onze praktijkgerichte trainingen en betrokken ondersteuning weet jij als single man precies wat je moet doen om jezelf te ontwikkelen en om uiteindelijk je leven (weer) te delen. Deze ontwikkeling heeft invloed op jou als man en straks ook op jouw partner en (toekomstige) kinderen.

Hoe wij het zien

De visie

Stel je eens een wereld voor waar koppels gelukkig en liefdevol oud worden met elkaar...

Het probleem

Veel mensen weten en snappen te weinig over hoe relaties werken. Dit zorgt voor eenzaamheid, gebroken gezinnen en verdriet.  

Onze missie

Relaties op een praktijkgerichte, effectieve en op maat gemaakte manier begrijpelijk maken waardoor jij straks ook een geweldige relatie hebt. Dit met jezelf, je partner en (toekomstige) kids.

Wat mannen over ons zeggen

WeSocialMEN is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Dit is een officieel keurmerk die wordt verkregen door bedrijven die zich houden aan de beroepscode, deel nemen aan een onafhankelijke geschillenregeling en het Singles Keurmerk Garantiefonds erkennen. Dit fonds voorziet in de kwaliteit die bedrijven dienen waar te maken. WeSocialMEN heeft dit officiële keurmerk.
Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN
Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN

Over Robin Kastermans

Omdat ik sinds 2012 al om hulp vraag bij diverse coaches in binnen- en buitenland, heb ik mij ontwikkeld van een 'Nice guy' tot een stabiel en zelfverzekerde man. 

Eerst had ik niet het succes wat ik wenste op het gebied van daten en relaties, vooral omdat ik op zoek was naar goedkeuring en erkenning van anderen. Mede daarom heb ik training gevolgd in o.a. Keulen en Belgrado om te leren hoe ik uit mijn comfortzone kom en contact leg met een vrouw op straat. Niet denken, maar doen. Dit opende mijn ogen dat er zoveel meer mogelijk was en dit ontwaakte een vlam in mij.

Met behulp van diverse coaches heb ik mij daarna gefocust op mijn mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in het loslaten van zaken uit het verleden en het ontdekken van mijn purpose hier op aarde.

Omdat ik precies weet hoe single mannen zich voelen en weet welke stappen zij nog moeten zetten, heb ik WeSocialMEN vanuit mijn hart en ziel opgericht. Ik heb ervaren hoe het anders kan. Mijn innerlijke drive is dat ik deze kant aan zoveel mogelijk gemotiveerde mannen wil laten zien, zodat zij dit voor zichzelf ook ervaren. Mijn idee daarachter is dat dit op de lange termijn een positieve en inspirerende invloed heeft op hun partner en (toekomstige) kinderen.

Samen met mijn vriendin Sofie woon ik samen in Zwaag (gemeente Hoorn) en door mijn bedrijf zijn inmiddels meer dan 100 vaste relaties gestart.

"Ik heb enorm graag met Robin samengewerkt. Hij is open, eerlijk en confronterend, maar wel op een bescheiden manier." -Stijn

Ons team

Andrew

Member succes coach

Sofie

Organisator

Gideon

Chef finance

Laura

Content creator

Ontdek wat jij zoekt in jouw ideale vrouw!