“Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en kom ik voor mezelf op. Ik ben veel meer ontspannen in mijn omgang met vrouwen en mannen en vertrouw ik meer op mezelf in plaats van dat ik over mezelf twijfel.”
- Ram
“Ik heb een kern van zelfvertrouwen en een groot enthousiasme voor het leven ontwikkeld. Ik heb een groot deel van mijn persoonlijk succes, zowel intrinsiek als extrinsiek, te danken aan Robin’s WSM-programma.”
- Alex
Ik was geïntrigeerd en uitgedaagd door Robin toen ik hem ontmoette. Hij was zo enthousiast over het realiseren van zijn droom om zijn eigen bedrijf te starten in plaats van een veelbelovende carriere te beginnen voor een saai accountantskantoor. Het herinnerde mij eraan dat ik hetzelfde streven heb en hoewel ik veel doelen heb bereikt, ik heb altijd gehad dat de angst van afwijzing mij tegenhield in het nastreven van mijn doelen. Aangezien ik op een kruispunt stond in mijn leven, voelde ik de behoefte om actie te ondernemen.

De training stelde mij in staat om natuurlijker te zijn in sociale interacties. Vooral als je je doelen wilt bereiken, is dit erg handig, zowel zakelijk als prive. Het programma heeft me geholpen om het gevoel van angst te voelen en het toch te doen. Robin is erg geduldig en volhardend tijdens het programma en maakt de training daarom zeer effectief.
- Rens
Sinds ik Robin heb ontmoet, ben ik exponentieel gegroeid, zowel sociaal als emotioneel. Ik heb mijn verlegenheid en zelfbewustzijn in sociale interacties overwonnen, geleerd waardevolle doelen voor mezelf op te stellen, aan te passen en te bereiken en heb een realistisch zelfbeeld en een visie voor een waardevolle toekomst weten te creëeren. In het afgelopen jaar heb ik mijn angst rondom het benaderen van vrouwen weggevaagd, contact gezocht en gelegd met veel leidinggevenden in mijn vakgebied, werd een gesponsorde atleet door een voedingssupplementbedrijf, raakte betrokken bij een politieke lobbygroep, was voorzitter van een zomer voedselprogramma gericht om jongeren met een laag inkomen in mijn gemeenschap en ben ik naar Zuid-Amerika geweest.

Maar belangrijker dan mijn prestaties: ik heb een kern van zelfvertrouwen en een groot enthousiasme voor het leven ontwikkeld. Ik heb een groot deel van mijn persoonlijk succes, zowel intrinsiek als extrinsiek, te danken aan Robin’s WSM-programma.”

- Alex
Ik ging door een dieptepunt en voelde mij richtingloos. Ik hoor de over WeSocialMEN via een vriend van mij die deel had uitgemaakt van het programma. Ik kon zien hoe ontspannen en op zijn gemak hij was en ik wilde mij ook zo voelen.

Hoewel ik nog steeds mijn ups en downs heb, net als ieder ander, ben ik over het algemeen veel positiever en vastberadener geworden. De training heeft me doen beseffen dat mijn gevoelens en behoeften even belangrijk zijn. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en kom ik voor mezelf op. Ik ben veel meer ontspannen in mijn omgang met vrouwen en mannen en vertrouw ik meer op mezelf in plaats van dat ik over mezelf twijfel.
- Ram
De training had alles te maken met dingen doen en niet alleen maar afwachten en niets doen. Ik kan nu veel makkelijker praten met vrouwen en mensen in het algemeen. De oefeningen die we deden, hebben ook veel geholpen. Ik heb geleerd om mij geen zorgen te maken over de mening van anderen en het gewoon te doen. Bijvoorbeeld: 10 push-ups doen in een drukke straat. Niemand doet dat, maar ik deed het gewoon en maakte me geen zorgen over wat anderen dachten. 

Ik wou dat ik dit had geleerd op de middelbare school. Dan zou mijn leven nu zo anders zijn. Het zelfvertrouwen dat ik wilde komt niet van de een op de andere dag en dus zal ik nog veel moeten gaan oefenen. Elke dag ben ik aan het leren of oefenen. Het heeft me veel veranderd als persoon, heel erg bedankt dat je mijn leven al zo veel hebt veranderd.
- Stef
Het is 9 maanden geleden dat ik begon met de training van WeSocialMEN. Ik realiseerde mij dat ik moest veranderen, ik moest mijn gewoontes veranderen. De successen die ik heb op professioneel gebied, ik heb dingen gedaan waarvan ik nooit had verwacht ze te doen. Ik ben een freelancer, werk voor mezelf, kies mijn werktijden en mijn klanten (ik heb al klanten, yes!). 

Het sociale deel: Ik ga vaker op pad, ga meer met mijn vrienden om en ik probeer nieuwe mensen te ontmoeten (hier ben ik nog mee bezig). Wat betreft vrouwen: Ik zei dat ik vrouwen wilde, maar ik besefte dat ik een betere man moest worden om een vrouw te hebben. En dat is wat ik nu aan het worden ben.
- João
Het verheugt me om te vertellen dat Robin waarschijnlijk een van de grootste motivators is die je kan hebben om je leven weer op een rijtje te krijgen. Hij legt zijn vinger op de zere plek om je eigen overtuigingen en gewoontes te heroverwegen. Hij zal je in de leeuwenkuil gooien om je eigen angsten onder ogen te komen en te overwinnen. En het grappig is, is dat die angsten geleidelijk de dingen worden die je uiteindelijk zult doen en het meest van gaat houden. 
- Remco
Ik heb echt genoten van de trainingssessies met Robin. Hij liet mij niet alleen zien waar het fout ging, maar hij begeleidde me op zo’n manier dat ik actie ondernam ook wanneer hij er niet bij was. Robin in een leuke vent om mee samen te zijn en heeft de kennis en vaardigheden om mensen naar een hoger niveau te brengen.
- David
Ik raakte geïnspireerd door het verhaal en de manier waarom de oprichter (Robin) vertelde over hoe hij zijn eigen leven en dat van andere veranderde door verschillende soorten trainingssessies en benaderingen te leren. Mijn persoonlijke reden om deel te nemen aan een sessie was omdat ik zelfverzekerder wilde zijn in het communiceren met anderen, niet alleen vrouwen in het bijzonder. Na de training voelde ik me zelfverzekerder, maar afgezien daarvan ontdekte ik ook dingen over mezelf die ik nooit eerder heb meegemaakt. Ik heb bijvoorbeeld nooit geweten hoe makkelijk het voor mij is om mensen te benaderen en een gesprek te beginnen. Wat een inzicht!
- Wouter
De persoonlijke en op maat gemaakte training van WeSocialMEN gaf mij veel inzicht en opende mijn ogen op elke mogelijke manier op verschillende gebieden in mijn leven. Tijdens de training zie ik Robin veel enorme authentieke passie en energie uitstralen en hij motiveerde me om mijn beste beentje voor te zetten. 
- Joost
Het resultaat dat ik behaalde was onder andere dat ik meer zelfvertrouwen heb. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om die eerste stap te zetten. Gewoon een eerste stap en vanuit daar kijken wat er gebeurt.
- Sander
Robins inzicht heeft mij geholpen om verder te gaan. Hij gaf mij de motivatie om meer met vrouwen om te gaan en gaf nuttig advies om het goed en effectief te doen. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden of uitleg te geven waarom ik mij op een bepaalde manier voelde. Het gaf altijd een geweldig gevoel om mijn ervaringen met hem uit te wisselen en te delen. Hij luisterde en toonde mededogen. Het raamwerk dat hij bood, hielp mij om mijn eigen kader te bepalen en meer vertrouwen te krijgen in het nastreven van mijn doel. Ik ben meer gefocust en vastbesloten geworden om te leven met de gewoonte van succes. 
- Guy
Ik was aangenaam verrast door zijn analyse en eenvoudige maar zeer effectieve mindset strategieën en om je een algemeen perspectief te geven. Ik denk dat dit iets was dat ik als een grote investering beschouw en er veel uit heb gehaald. Maar je moet voorzichtig zijn: verwacht niet dat dit een magische pil is voor al je problemen. Ik wens Robin het allerbeste en ik geloof dat hij veel te bieden heeft.
- Rishabh
Ik had de eer om met Robin samen te werken en op basis van zijn karaktereigenschappen kan ik zeggen dat hij echt een zeldzaam en bijzonder persoon is. Hij zit niet alleen vol energie dat je onmiddellijk aanspoort om actie te ondernemen, maar hij heeft ook het vermogen om je te motiveren dat je gelooft dat alles mogelijk is. Ik wou dat Robin mij elke dag wakker kon maken om mij zijn dosis energie en motivatie te geven. Zelfs als je maar een beetje overweegt of Robin je wel of niet moet coachen, je zult nooit spijt hebben van dit moment. Het moment waarin je besloot actie te ondernemen en met hem te trainen. Je krijgt niet alleen de motivatie en de ass-kick die je nodig hebt, je ontmoet ook een geweldige kerel die je zal ondersteunen met elke tool die je nodig hebt om naar een hoger niveau te klimmen. 
- Boris, voormaling mentor Robin
Vooral zijn enthousiasme en positieve vibe vond ik erg effectief. Door zijn zelfverzekerde manier om je te helpen, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Het was voor mij een eerste stap naar een beter en gelukkiger leven. 
- Mark
©2015-2019 WeSocialMEN.com

Ons andere label: WeSocialWOMEN
Onze Europese partner: Meetic Group (Lexa.nl)
Onze Nederlandse partner: RelatiePlanet
Gezien op: TEDx & LINDA.festival