00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Hoe je voorkomt dat je in de zomer van 2023 weer alleen op vakantie moet... 

Meld je voor woensdag 27 juli 20:00 aan en maak gebruik van de HAPPY BDAY ACTIE!
Ja, ik meld mij aan!
WeSocialMEN - online training

Training voor single mannen

Ontwikkel jij jezelf of blijf je stil staan?

Training voor single mannen

Ontwikkel jij jezelf of blijf je stil staan?

WeSocialMEN - groei als man

Groei als man

Stop met het zijn van de Nice guy. Ontwikkel jezelf naar een man met een krachtig zelfbeeld die weet wat hij wilt, emotioneel stabiel is en zelfvertrouwen uitstraalt.

WeSocialMEN - stap uit je comfortzone

Stap uit je comfortzone

Voer online gesprekken en leg offline contact op een manier dat past bij jouw persoonlijkheid, om daarna met een vrouw te daten om te ontdekken of zij bij jou past.

WeSocialMEN - deel je leven

Deel je leven

Start een vaste relatie met de juiste vrouw om te genieten van het leven. Ontmoet elkaars familie en vrienden, ga samen op vakantie en vier kerst 2022+ met elkaar.
Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN
Robin Kastermans - oprichter van WeSocialMEN

Nooit meer alleen zijn...

Baal je ervan dat je deze warme zonnige periode weer zonder vriendin moet doormaken? En dat je deze zomer weer alleen op vakantie bent? Terwijl je vrienden lekker gezellig met hun vriendin of gezin ergens in Zuid-Frankrijk of Spanje zitten te genieten...

Dan is het maar een natuurlijke gedachte dat jij je telkens afvraagt waarom je nog single bent?

Maar hoe zorg je er dan voor dat jij volgende zomer net zoals je vrienden, op vakantie kunt gaan samen met een vrouw die zielsveel van je houdt? De oplossing kan je vinden bij jezelf door te groeien als man.

Dit doen we door je gedachtepatroon een "systeem-update" te geven zodat jij moeiteloos de ideale vrouw kunt aantrekken met de social skills die bij jouw unieke persoonlijkheid passen. Wij doen niet aan cliché versiertactieken die alleen maar werken voor één avond.

Wij helpen mannen groeien tot een Stabiele Man zodat zij vanuit hun eigen zelfvertrouwen kunnen handelen.

Deze ongebruikelijke methode heeft inmiddels al meer dan 150 vaste relaties opgeleverd, en als je klaar bent om stappen te zetten, kan jij de volgende zijn.

Vroeger was ik zelf te verlegen om contact te leggen met een vrouw. Ik was bang voor afwijzing en werd vaak als een té aardig iemand gezien. Maar door mezelf in het diepe te gooien en live trainingen te volgen in Keulen en Belgrado over social skills en daten, ontdekte ik hoe ik van een verlegen, terughoudende "jongen" naar een zelfverzekerde sociale man kon gaan.

Uiteindelijk kwam ik in een positie waar ik mijn leven kon delen met mijn vriendin Sofie. 

Doordat ik het proces zelf volledig doorlopen heb, weet ik precies wat jij nodig hebt om ook te groeien als man om daarna je leven te delen met een vrouw die bij jou past.

Op die manier hoef je geen jaren te spenderen om alles zelf uit te zoeken zoals mij. Via de stapsgewijze methode leer jij exact wat je moet doen om jezelf te ontwikkelen en te voorkomen dat jij de zomer van 2023 opnieuw alleen op vakantie moet.

Google review Lars WeSocialMEN

Dit is hoe je vakanties en kerst samen met jouw vriendin viert

WeSocialMEN - The Social Gym 4.0

E-learning videoplatform

Er staat zoveel misinformatie op internet over contact leggen met vrouwen, daten en relaties, waardoor veel single mannen overweldigd raken en door de bomen het bos niet meer zien.

Wij hebben dit bos zichtbaar voor jou gemaakt met onze training The Social Gym 4.0. Op het e-learning videoplatform staan 106 video's verdeeld over zes blokken op jou te wachten waarmee je stapsgewijs in het proces wordt meegenomen.

Hierdoor heb jij het vertrouwen dat je precies weet wat je moet doen. Het resultaat is dat jij groeit als man, uit je comfortzone stapt en je leven deelt met de juiste vrouw.

Met zes blokken training ondersteunen we je, dit is jouw roadmap

Nice Guy WeSocialMEN

Blok één: de fundering voor je toekomstige relatie 

 Je krijgt een dieper begrip waarom je elke keer in de friendzone belandt door het Nice guy gedrag in jezelf te leren herkennen, zodat je dat bij kan sturen. Je ontwikkelt mindsets die bijdragen aan jouw lange termijn succes. Je creëert richting in wat jij concreet zoekt in jouw toekomstige vriendin. Je handelt vanuit de intentie dat je straks een relatie start met de vrouw die bij jou past. Niet omdat je blij bent dat je iemand hebt, want dit werkt niet. Dit geeft kracht en dat werkt door in jouw uitstraling wat anderen opmerken.

De Stabiele man van WeSocialMEN

Blok twee: de fundering voor jezelf en je eigen leven

Je leert om te leven naar de verwachtingen van jezelf, in plaats van wat anderen van jou verwachten. Je ontwikkelt een krachtig zelfbeeld waardoor je weet wat je te bieden hebt aan een vrouw in een relatie. Doordat je weet waar je voor staat, straal je aantrekkingskracht uit. Je hebt aan het einde van dit blok een duidelijke visie op je toekomstige relatie, je persoonlijke ontwikkeling en andere gebieden in het leven. Dit werkt door in je dagelijkse leven waarbij je jouw nieuwe gewoontes meetbaar maakt wat zorgt voor extra zelfvertrouwen en een gevoel van achievement. Dit smaakt naar meer!

Groei als man met blok één & twee

Ontwikkeling Nice Guy > Stabiele Man WeSocialMEN
Ja, dit wil ik ook!
Review Jeffrey
"In mijn omgeving zag ik steeds meer vrienden settelen en hun leven opbouwen met een vriendin. Ik wilde dit zelf ook graag, want ik wil ook mijn leven delen met iemand die ik lief heb en bij mij past. Alleen zag ik hier niets in veranderen en heb ik de keuze gemaakt om hier hulp bij te zoeken. Die hulp vond ik bij WeSocialMEN.


Met de training TSG 4.0 blok 1&2 ben ik stuk een zelfverzekerder geworden, weet ik beter wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Dit heeft zowel positieve effecten in mijn dagelijks leven, werk, maar ook in mijn zoektocht naar de ideale partner. Ik weet wat ik zoek in een vrouw, maar ook al wat ik belangrijk vind in een relatie.


Toen ik de basis had gelegd gaf mij dit zoveel positieve energie, een gevoel van trotsheid en zekerheid. Ik kreeg complimenten uit mijn omgeving en zij zagen dat ik groeide. En daarvan kreeg ik nogmaals een boost van zelfvertrouwen!"

-Jeffrey Kruis

Stap uit je comfortzone en deel je leven met blok drie t/m zes

Online daten WeSocialMEN

Blok drie: thuis social skills oefenen

Jouw online dating profiel straalt precies uit hoe jij als persoon bent. Hierdoor vergroot je de kans op het voeren van een gesprek met een vrouw die bij jou past. Kwaliteit over kwantiteit. Hoe je dat online gesprek voert, is voor jou straks geen vraag meer. Je weet hoe je het gesprek op een leuke en authentiek manier start. Hoe je haar online leert kennen om daarna dit gesprek al vrij vlot te vervolgen op WhatsApp. Als dit klikt, spreek je met haar af om elkaar in het echt te en zien en te leren kennen. Elke stap in dit proces leer je in de training waarbij je vele voorbeelden krijgt. Ook word je bewust van de valkuilen en fouten die veel mannen (en jij op dit moment nog) maken. 

Emotioneel stabiel WeSocialMEN

Blok vier: emotioneel stabiel zijn als een boom

Je werkt aan je immateriële lichaam op basis van wat Nikola Tesla zei en de kwantummechanica onderbouwt. Je krijgt tools om contact te leggen met je onderbewustzijn zodat je vastzittende emoties vanuit het verleden en gevoelens van eenzaamheid loslaat, waardoor jij je vrijer voelt en je hart weer durft open te stellen. Door daarbij aan de slag te gaan met jouw innerlijke archetypes, leer je hoe je jouw mannelijke kern naar volwassenheid doorontwikkeld. Dit maakt jou een aantrekkelijkere man, zowel van binnen als van buiten. 

Uit je comfortzone WeSocialMEN

Blok vijf: uit je comfortzone stappen en sociaal vrijer zijn

Op basis van jouw persoonlijkheid word je sociaal vrijer. Door middel van diverse challenges stap je uit je comfortzone met als einddoel om contact te leggen met vrouwen op offline evenementen. Minder denken, meer doen. Je herkent lichaamstaal en je voegt diverse social skills aan jouw toolbox toe, die je zowel toepast in gesprekken voeren met vrouwen die jou leuk lijken, als in algemene gesprekken met vrienden, familie en collega's. Mensen in jouw omgeving merken dat jij krachtig en effectief communiceert, waardoor jouw zelfvertrouwen en resultaten blijven groeien.

Vaste relatie WeSocialMEN

Blok zes: de start van jullie relatie

De traditionele manier van daten geeft jou veel spanning en druk. Door onze 'Next Level' manier van daten toe te passen, die aansluit op jouw persoonlijkheid, heb je meer plezier en succes met het daten en vaker tweede en derde dates. Je leert hoe het proces van de eerste date tot een vaste relatie werkt, waarbij je zelfs bewust omgaat met wanneer en hoe je haar vraagt om officieel vriend en vriendin te worden voor een waardevolle herinnering samen. Overcompensatie is iets wat jij daarna niet doet (deze fout maken veel mannen), zodat je samen met de visie op de fases van een relatie het vertrouwen hebt dat jullie een stel voor de lange termijn zijn.

Jouw resultaat met de training The Social Gym 4.0

Jouw resultaat met de training The Social Gym 4.0
Ja, dit wil ik ook!
Members WeSocialMEN

Vanuit jouw perspectief en ervaring gedacht

Om te groeien als man en je leven te delen, is een online training niet genoeg...

Jouw stok achter de deur tijdens de training

Q&A call WeSocialMEN

1x per week: live Q&A-call met andere members

Als member van WeSocialMEN, heb je één keer per week de mogelijkheid om deel te nemen aan de live Q&A-call via Zoom. Je stelt tijdens de live Q&A jouw vraag aan een trainer van WeSocialMEN en hierop krijg je antwoord middels speed-coaching. Ook leer je van andere single mannen die aanwezig zijn tijdens deze call en vragen stellen. Deze calls zijn optioneel, neem deel als echt vragen hebt, of als je nieuwsgierig bent.
Empowerment sessie WeSocialMEN

1x per maand: Empowerment sessies voor real-live ervaring

Elke maand organiseren wij 'Empowerment sessies' in Utrecht en Antwerpen. Samen met andere members ga je op straat uit je comfortzone en oefen je het contact leggen met vrouwen. Je oefent de social skills die je leert in de training, je krijgt feedback van andere members en je doet veel real-life ervaring op. Standaard is er een coach van WeSocialMEN aanwezig om jou en andere members te ondersteunen.

WhatsApp service WeSocialMEN

Ongoing: WhatsApp-service voor direct contact met jouw coach

Als je vastloopt tijdens een online gesprek of je wilt feedback, stuur je screenshot van jouw online gesprek(ken) naar ons exclusieve WhatsApp-nummer. Je krijgt feedback en advies zodat je direct verder kan. Ook kun je vragen stellen over andere onderwerpen die zich tijdens de training voordoen, net als de ervaringen die je opdoet. Op deze manier heb je altijd toegang tot je coach en krijg je persoonlijk antwoord en advies.
WeSocialMEN favicon

Ongoing: de online community met gelijkgestemden

Als member van WeSocialMEN, heb je toegang tot de online community met single mannen uit Nederland en België die op dezelfde golflengte zitten als jij. Zij willen groeien als man om daarna hun leven te delen met de juiste vrouw, net als jij. Single zijn betekent dat je veel alleen doet. Door met gelijkgestemden te zijn geeft dit een gevoel van erkenning en steun. De community is per januari 2022 geïntegreerd op het videoplatform.
Persoonlijke feedback WeSocialMEN

Eenmalig: persoonlijk feedback op je online dating profiel

In de training leer je hoe je de juiste profielfoto's maakt en de profieltekst opstelt. Door middel van vele voorbeelden krijg je genoeg inspiratie om je eigen concept-versie te maken. Daarna vraag je de persoonlijke feedback sessie aan, zodat we samen jouw profielfoto's en profieltekst beoordelen. Dit zorgt ervoor dat jij met een paar extra ervaren ogen een krachtig en authentiek online dating profiel hebt.
Kennisbank WeSocialMEN

Toegang tot de online kennisbank

Op het platform vind je extra informatie rondom het contact leggen met vrouwen, daten en relaties. Zo delen bijvoorbeeld onze vrouwelijke collega's hun vrouwelijke perspectief op dit aspect, zodat je het ook 'van de andere kant' hoort. Daarbij worden de Q&A-calls opgenomen zodat je deze kan terugkijken wanneer jou dat uitkomt.

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Ja, dit wil ik ook!
Review Luc WeSocialMEN

Goed om te weten voordat je 'instapt'

Sla stappen over en groei exponentieel snel

Wij hebben zelf vele angsten overwonnen en obstakels doorbroken waar je als single man tegenaan loopt. Door veel te proberen hebben we veel gewonnen en ook veel gefaald. Van elke 'failure' hebben wij geleerd hoe het niet moet en hoe het wel moet. We falen zodoende onze weg vooruit en weten hierdoor als geen ander welke stappen je als single man moet zetten om jouw doelen te bereiken. Door niet eerst alles alleen te hoeven uitzoeken, sla je stappen over en groei je exponentieel snel.

Gevoel van erkenning en nieuwe vriendschappen

Single zijn kan soms eenzaam aanvoelen. Je familie en vrienden hebben steeds minder tijd voor je aangezien zij wel samenwonen, trouwen en kinderen krijgen/hebben met hun partner. Ondanks dat ze aangeven dat ze het echt niet snappen dat jij nog single bent, is dit wel jouw realiteit. Zij geven goedbedoeld advies, maar diep van binnen weet je dat je er niets mee kan. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is en hoe goed het voelt om met gelijkgestemden te zijn en over dit soort zaken te praten. Dit is ons doel met de community. We zien mannen uit onze community met elkaar afspreken om te oefenen, events te bezoeken en ervaringen te delen. Mooie vriendschappen zijn hieruit al ontstaan.

Niet voor iedereen geschikt

Je dient de basis op orde te hebben voordat je met deze training start. Dit betekent dat je genoeg beweegt en let op je voeding, dat je financieel je zaken op orde hebt en dat je op jezelf woont in je eigen koop- of huurhuis (of daarmee bezig bent). Als jij deze basis niet op orde hebt, dan ben je er veel meer bij gebaat om je daar eerst op te focussen, omdat het anders ten koste gaat van de training.

Dit is geen versiercursus of iets dergelijks

Wil jij telefoonnummers scoren en zo snel mogelijk met een vrouw in bed belanden? Dat is prima, maar dan is deze training niets voor jou. Wij richten ons niet op de korte termijn successen die jouw ego strelen. Wij richten ons wel op hoe je vanuit je kern handelt om daardoor een gezonde relatie te starten die voor de lange termijn succesvol is. Kies jij voor het eerste? Dan zijn we geen match en dien je verder te kijken.

"Het is al weer een tijd geleden dat ik in de community bezig was. De reden is dat ik een hele leuke vriendin heb. Sandra heet ze. In september heb ik haar ontmoet en dat terwijl ik de training nog niet helemaal heb afgerond. Ze past goed bij me en voldoet helemaal aan mijn (uitgebreide) visie. We zijn samen erg gelukkig en zijn al druk samen vakanties aan het plannen. Dank aan Robin en het team voor het ontwikkelen van deze training!"
-Jochem Maarssen
"Aankomende zaterdag ga ik de vrouw, die ik eind augustus heb leren kennen, officieel vragen of ze mijn vriendin wil worden (het antwoord weet ik al). Dit is sneller dan ik had verwacht, aangezien ik nog niet eens het volledige programma heb doorlopen (ik was bij blok 4). Ik wil het nog zeker afmaken. Maar ik heb veel meer zelfvertrouwen en zekerheid gekregen, in het algemeen, sinds de start!"
-Bram Hesselink
WeSocialMEN - The Social Gym 4.0

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Deze training heeft precies wat je nodig hebt om te groeien als man om daarna elke vakantie en kerst 2023+ met je vriendin te vieren
Ja, dit wil ik ook!
WeSocialMEN is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Dit is een officieel keurmerk die wordt verkregen door bedrijven die zich houden aan de beroepscode, deel nemen aan een onafhankelijke geschillenregeling en het Singles Keurmerk Garantiefonds erkennen. Dit fonds voorziet in de kwaliteit die bedrijven dienen waar te maken. WeSocialMEN heeft dit officiële keurmerk.

Veelgestelde vragen

FAQ - 5 dagen geldig

Wat is The Social Gym 4.0?

The Social Gym 4.0 is een e-learning videoplatform dat jou als single man hoe je een vaste relatie start met de juiste vrouw. Op het platform staan 106 video's verdeeld over zes blokken op jou te wachten waarmee je stapsgewijs in het proces wordt meegenomen.

Wat betekent deze aanbieding voor mij?

Dat je korting en een bonus krijgt :-)

Normaliter investeren mannen een bedrag van €1.500,- per jaar, €400,- per kwartaal of €150,- per maand in abonnementsvorm voor The Social Gym 4.0. Jij krijgt variërend van 32% tot 50% korting, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Als bonus krijg je daarbij drie maanden gratis coaching extra met jouw persoonlijke succescoach. Na jouw inschrijving bellen we je om de eerste sessie in te plannen.

Wat krijg ik daarvoor?

Als je besluit om met de training te starten, ontvang je toegang tot het e-leaning video platfrom met daarop alle zes de blokken middels persoonlijke inloggegevens. Toegang tot de online community met gelijkgestemden en de kennisbank. De mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan de live Q&A-calls (52x p/jaar) en maandelijks de Empowerment sessies (12x p/jaar).

Als bonus krijg je drie maanden coaching van jouw persoonlijke succes coach.

Hoeveel tijd neemt deze training wekelijks in beslag?

We adviseren je om minimaal 30 tot 60 minuten per week te reserveren om de trainingsvideo's te bekijken en de oefeningen te doen.

In een trainingsvideo in blok één leer je hoe je voor jezelf structuur kunt aanbrengen zodat je de training en andere afspraken die je hebt kunt inplannen. Dit zorgt voor overzicht, rust en meer resultaat uit de training.

Uiteraard kun je elke week ook meer tijd besteden aan de training, dit is aan jou.

Hoe lang is de korting geldig?

De korting is geldig zolang jij member van WeSocialMEN bent. Er zijn geen addertjes of andere kleine letters wat betreft prijswijzigingen of andere zaken. Daarbij, als je besluit om verder te gaan met blok drie tot en met zes en daarna zelfs met de vervolgtraining de Relationship Mastermind, blijf je gebruik maken van de korting. Met deze training leer je hoe jij verder groeit als man binnen je relatie en hoe je relatie verder opbloeit.

Hoe snel ben ik de Stabiele man?

Dit verschilt per member, want dit hangt samen met waar jij op dit moment staat als man en hoeveel tijd jij wekelijks aan de training besteedt. De één heeft blok één en twee binnen drie maanden afgerond en de ander is daar langer mee bezig. Het is aan jou hoe snel je het oppakt en toepast.

Hoe snel heb ik een relatie?

Ook dit verschilt per member, want dit hangt samen met waar jij op dit moment staat als man en hoeveel tijd jij wekelijks aan de training besteedt. De één heeft binnen zes maanden een relatie en de ander na 14 maanden (en alles wat daartussen zit). Het is aan jou hoe snel je het oppakt en toepast en uiteraard of jij de juiste vrouw tegenkomt met wie jij je leven wilt delen.

Kan ik opzeggen? Wat zijn de kleine letters?

Als je de training opzegt na de eerste 14 dagen, gelden de algemene voorwaarden in ‘artikel 7: opzegging training The Social Gym 4.0 – abonnementsvorm’.

Voor het kwartaalabonnement kun je dit binnen het kwartaal aangeven per mail, dit geldt ook voor het jaarabonnement. Let wel, de opzegging dient minimaal drie dagen voor het einde van de looptijd te zijn ontvangen door WSM. Zie hier tevens artikel 7 voor.

Is er een demo beschikbaar van de training The Social Gym 4.0?

Dat is niet nodig want je krijgt bij WeSocialMEN 14 dagen bedenktijd op je investering. Je kan dus rustig starten en uitgebreid uitproberen om te zien of dit is wat jij nodig hebt.

Wat zeggen andere mannen over deze training?

Heel veel ;-) Je kunt hun verhalen en ervaringen bekijken en lezen via https://wesocialmen.com/reviews

Nog meer vragen?

Stuur deze naar support@wesocialmen.com. We staan daar voor je klaar! :-)

Jouw return on investment

Je weet wat je wilt

Je ontwikkelt een krachtige visie met duidelijke doelen.

Krachtiger zelfbeeld

Jouw feedbackloop stuur je een kant op die jij wilt waardoor je anders naar jezelf kijkt.

WeSocialMEN - stap uit je comfortzone

Meer zelfvertrouwen

Door minder te denken en meer te doen zet je stappen vooruit, dit voel je van binnen.

Je kent jezelf goed

Je blijft trouw aan jezelf door te handelen vanuit de patronen van de Stabiele man.

Vrolijker en positiever

Doordat je groeit als man en bewuste gedachten kiest, straal je dit uit.

WeSocialMEN - groei als man

Lekkerder in je vel

Dit op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit geeft veel stabiliteit.

Veel assertiever

Je neemt vaker de leiding waarbij een vrouw merkt dat ze op jou kan bouwen.

Veel besluitvaardiger

Doordat je op je gevoel vertrouwt en je verstand gebruikt, maak je krachtige keuzes.

WeSocialMEN - stap uit je comfortzone

Grotere comfortzone

Online en offline contact leggen wordt voor jou steeds makkelijker.

Sociaal vrijer

Je voert online en offline gesprekken op een manier dat past bij jouw persoonlijkheid.

Vaker daten

Door de geleerde tools ontdek je tijdens het daten welke vrouw bij jou past.

WeSocialMEN - deel je leven

Een vaste relatie

Samen genieten van het leven en de connectie met elkaar steeds verdiepen.

Krijg 3 maanden coaching als bonus GRATIS!

Dit is hoe het werkt
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Zolang de teller loopt: KORTING + BONUS

Maand-abonnement

€150,-

102,-
Je bespaart 32%
 • The Social Gym 4.0
 • Live Q&A-calls 
 • Groepsworkshops
 • WhatsApp-service
 • Online community
 • Feedback-sessie
 • Drie maanden coaching
 • 32% korting!

MEEST GEKOZEN

Kwartaal-abonnement

€400,-

250,-
Je bespaart 38%
 • The Social Gym 4.0
 • Live Q&A-calls 
 • Groepsworkshops
 • WhatsApp-service
 • Online community
 • Feedback-sessie
 • Drie maanden coaching
 • 38% korting!
BESTE KEUZE

Jaar-abonnement

€1.500,-
750,-
Je bespaart 50%
 • The Social Gym 4.0
 • Live Q&A-calls 
 • Groepsworkshops
 • WhatsApp-service
 • Online community
 • Feedback-sessie
 • Drie maanden coaching
 • 50% korting!