Boek WeSocialMEN
Robin Kastermans is de oprichter van het bedrijf en de auteur van het boek WeSocialMEN. Op de achterkant van dit boek lees je de volgende inleiding:

“Eenzaam? Single? Ready to mingle? Als introvert houd ik niet zo van sociale aangelegenheden. Het is stressvol en vermoeiend. Maar hoewel het raar en verwarrend kan zijn als het niet je aard is, leven we in een wereld waarin er van ons wordt verwacht dat we sociaal zijn. 

De mannen die zich aansluiten bij WeSocialMEN worstelen met soortgelijke gevoelens. Na onze trainingsprogramma’s worstelen ze nog steeds, maar in een ander stadium, zoals de bekende psychotherapeut Carl Jung in zijn vier levensfasen beschrijft. Dat is wat henzelf ten goede komt, evenals hun dierbaren. 

Voor de eerste keer zijn al onze trainingprogramma’s verzameld in één boek. Hier vind je de hulpmiddelen die je nodig hebt om een gesprek op straat te beginnen, aan te houden en af te sluiten met de persoon die je leuk vindt, en nog veel meer. Er worden vragen gesteld waarmee je kunt ontdekken wat je wilt in je leven, waarom je het wilt en hoe je je leven op jouw manier kunt leven als het gaat om liefde, gezondheid, geluk en rijkdom. 

Ook jij kunt vooruit gaan van fase één naar fase twee. In je eigen tempo, in je eigen tijd. 

Ik heb het anderen zien doen. Nu is het jouw beurt.” 

Dit is het eerste deel. De reis gaat door en er zullen andere delen volgen. 
Of koop het boek op Amazon of bol.com
©2015-2018 WeSocialMEN.com

Onze Europese partner: Meetic Group (Lexa.nl)
Onze Nederlandse partner: RelatiePlanet
Ons andere label: WeSocialWOMEN
Gezien op: TEDx