Meer van jezelf laten zien
Geschreven door Robin Kastermans
Uit het boek 'WeSocialMEN - part one', vanaf pagina 141.
Ken je de drie meest standaard vragen? Oké, Stel je voor dat je iemand voor de eerste keer ontmoet. Wat zou je hen vragen, of wat vragen zij aan jou?
• Wat voor werk doe je?
• Waar kom je vandaan?
• Wat doe je in je vrije tijd?
De ...% regel
Geschreven door Robin Kastermans
Uit het boek 'WeSocialMEN - part one', vanaf pagina 65.
Veel mensen zeggen dingen als: “Ik zou X moeten doen”, of: “Ik wil Z doen”, maar ze ondernemen geen actie. We hebben het hier eerder over gehad. Ik geloof dat de maatschappij ons klein houdt en het is mijn taak (ben gelukkig niet de enige) om ervoor te zorgen dat je actie onderneemt in plaats van alleen maar dingen zeggen. Waarom?
Hoe je een gesprek sluit
Geschreven door Robin Kastermans
Uit het boek 'WeSocialMEN - part one', vanaf pagina 154.
Je staat op het punt om een nieuwe sociale vaardigheid te leren die je kunt gebruiken om actie te ondernemen. Je hebt inmiddels met heel wat vrouwen gesproken. Misschien heb je verschillende sociale meetings of netwerkevenementen bijgewoond. Maar wat nou als het klikt met iemand, wat doe je dan? Er missen nog een aantal dingen op het moment. Wat is de volgende stap die je kunt zetten? Hoe kun je naar een hoger niveau gaan?
Boek WeSocialMEN
Robin Kastermans is de oprichter van het bedrijf en de auteur van het boek WeSocialMEN. De grote lijnen van ons trainingsprogramma zijn verzameld in één boek. 

Hier vind je de hulpmiddelen om uit je comfortzone te stappen en andere tools die je kunt toepassen om een gesprek te starten, gaande te houden en af te sluiten met de persoon die je leuk vindt, en nog veel meer. 

Er worden vragen gesteld waarmee je kunt ontdekken wat je wilt in je leven, waarom je het wilt en hoe je je leven op jouw manier kunt leven als het gaat om relaties, persoonlijke ontwikkeling, ervaringen en werk. 

Hierboven lees je drie paragrafen uit het boek voor meer inzicht in jezelf.
Of koop het boek op Amazon of bol.com
©2015-2019 WeSocialMEN.com

Ons andere label: WeSocialWOMEN
Onze Europese partner: Meetic Group (Lexa.nl)
Onze Nederlandse partner: RelatiePlanet
Gezien op: TEDx & LINDA.festival