Het 7 Stappen Proces Om Jouw Uiterlijke Verschijning Te Transformeren Van “Jong Jochie” Naar Aantrekkelijke, Masculiene Man

De uiterlijke beloning van je innerlijke werk

Start hier met Blok Y

Je bent nu al een tijdje bezig bij WeSocialMEN om een echte Stabiele Man te worden…


Of misschien heb je de training al beëindigd en ben jij nu een man die goedkeuring bij zichzelf zoekt en onbevreesd contact durft leggen met vrouwen…


Maar ondanks dat jij sterker in je schoenen staat en je je beter in je vel voelt, heb je nog steeds het gevoel dat vrouwen jou "niet echt zien"?


Natuurlijk, zijn ze wel aardig als je ze aanspreekt, maar ze zijn niet echt “betoverd” en enthousiast om direct volgende stappen te nemen en jou beter te leren kennen op een date…

Hoe komt dit?

Nou, hier is een simpel antwoord voor, en dat is “perceptie”.


Of beter gezegd, de perceptie van hoe jij jezelf presenteert qua uiterlijk.


En dan heb ik het niet over welke huidskleur je hebt, welke kleur ogen, of je neus wel recht staat en dat soort zaken – nee – dat maakt vrouwen geen bal uit.


Ik heb het over de zaken waar jij 100% controle over hebt zoals jouw kledingstijl, jouw zelfverzorging, jouw lichaamsbouw, jouw houding, en noem maar op.


Je kan wel de meest masculiene man zijn en het meeste zelfvertrouwen hebben diep van binnen, maar als jouw buitenkant (ook wel, jouw uiterlijk) daar niet mee in lijn is…


Dan ontvangen vrouwen jouw stijl en uitstraling nog steeds als: 


“Wie is dit jochie hier?” 

“Is hij wel klaar voor een serieuze, vaste relatie?”


Deze gedachte baseert zij volledig op de kleren die jij aan hebt, hoe goed je jezelf verzorgt en met wat voor houding jij jezelf “draagt”...


… en vanaf ze deze “eerste indruk” van je heeft, is het bijna onmogelijk om haar gedachten daarna nog te veranderen.


En dit is wat ik keer op keer zie terugkomen tijdens de workshops, 1-op-1 coachings-, en live-empowerment sessies…


Jullie mannen zijn zo goed bezig…


Je ziet gewoon dat jullie qua zelfvertrouwen niet meer dezelfde persoon zijn en jullie zelfbeeld en social skills compleet getransformeerd zijn…


… en dat vind ik geweldig om te zien.


Maar toch valt het mij op dat zoveel mannen (en misschien jij ook) zichzelf tekort doen door deze transformatie niet te laten zien aan de buitenkant…

… en nog steeds over straat gaan met DEZELFDE kleren, DEZELFDE haarstijl en DEZELFDE kijk op hun persoonlijke verzorging als “vroeger”.

En met vroeger bedoel ik niet alleen voor je startte met de training, maar ook hoe jouw stijl was op de middelbare school of in je 20’er jaren.


Je hebt over de jaren misschien wel wat veranderingen gemaakt, maar uiteindelijk zijn we nog steeds mannen…


Wij zijn daar gewoon niet zo mee bezig waardoor we snel kunnen blijven hangen in onze oude gewoontes.

En ik herken dit omdat ik “vroeger” niet anders was…

Robin als 'jong jochie'
Ik herinner me nog dat ik mij veel sterker voelde in zelfbeeld en zelfvertrouwen door aan mijn social skills te werken.


Ik voelde dat ik daar een ENORME ROI van terugkreeg…


Maar als het ging om mijn kledingstijl, persoonlijke verzorging, of zelfs algemene gezondheid, had ik dat gevoel niet…


Ik vond dat allemaal niet zo belangrijk dus focuste ik gewoon maar op mijn innerlijke transformatie, en daar ging ik de fout in…

Misschien herken je dit wel…

Robin als volwassen man
Het duurde even voordat ik echt besefte wat het werkelijke belang was van mijn “uiterlijke ontwikkeling”...


En zelfs wanneer ik dacht dat ik mezelf goed verzorgde en betere kleding droeg, was ik nog steeds heel ver weg van waar ik de dag van vandaag sta.


Hier stond ik nooit bewust bij stil…


Maar vanaf ik écht aandacht stak in hoe mensen “mijn uitstraling” ontvingen en ik als het ware mijn innerlijke transformatie begon te belonen met mijn uiterlijke transformatie…

… was ik in mensen hun ogen opeens geen “jong jochie” meer, maar een volwassen man.

Dat is wat ik voor jou ook wil. 


Je bent natuurlijk al een wijze, volwassen man…


Maar je wilt ervoor zorgen dat jij dit ook uitstraalt in jouw verschijning zodat vrouwen, collega’s, familie, etc. jou direct serieus nemen.


En dan heb ik het niet alleen maar over je “kledingstijl” – nee – ik heb het over het VOLLEDIGE pakket.


Alle directe EN indirecte transformatie processen en stijltips die ik over de jaren ontdekt heb en al jaren profijt van haal…


… waardoor ik niet alleen nog meer groeide in zelfvertrouwen, maar ook in zelfrespect en zelfliefde.


Iets waar ik eerder nooit over nadacht.


Plus, dankzij deze 7 transformatieve stappen maakte ik ook een sterkere eerste indruk bij vrouwen, business partners en nu natuurlijk dagelijks bij mijn vriendin Sofie.


Je denkt nu waarschijnlijk: 


“Ja Robin, dit klinkt allemaal wel goed, maar wat houdt dat 7 stappen proces precies in?”


Goeie vraag, laat ik de stappen even kort voor je uitleggen.


Waar ik het over heb is een gloednieuwe training naast The Social Gym 4.0 en Relationship Mastermind genaamd “Blok Y” waarin ik je al mijn processen en tips weggeef waar ik nu al jaren profijt uit haal.


Zodat jij bij vrouwen - je toekomstige vriendin, collega’s, mensen die je ontmoet, familie etc. - niet meer overkomt alsof je met je hoofd nog in je tienerjaren zit…


… maar gezien wordt als een volwassen, stabiele man die klaar is voor een serieuze, vaste relatie met een geweldige, zorgzame en attente vrouw die bij hem past.

Start hier met Blok Y

Het 7 stappen proces van jouw uiterlijke ontwikkeling

STAP 1: KLEDING MAAKT DE MAN

Jouw kleding is natuurlijk één van de eerste zaken die vrouwen zien wanneer je naar d’r toe loopt, of zelfs wat ze opmerken in foto’s op jouw dating profiel…


Dus als jouw outfit er niet uitziet alsof jij een serieuze, volwassen man bent die precies weet wat hij wil, zal ze jou in haar hoofd al labelen als “gewoon een vriend”.


Je denkt misschien: 


“Maar Robin, ik ga toch niet uren per dag zitten nadenken over de perfecte outfit? Ik ben toch geen vrouw?”


Klopt, dat vind ik ook. 


Daarom geef ik je naast een eerlijke “reality-check” met jouw huidige kledingstijl ook nog eens een gedetailleerde kledinglijst mee met exacte kledingstukken die jij zou moeten kopen om gezien te worden als een masculiene, stabiele man. 


Op die manier hoef jij hier 0 denkwerk in te steken en weet jij dagelijks precies wat te dragen om vrouwen hun ogen naar jou te doen richten.

STAP 2: PERSOONLIJKE VERZORGING VOOR MANNEN

In het tweede onderdeel gaan we het hebben over jouw persoonlijke verzorging. Want veel mannen doen zich hieraan tekort en denken dat het maar “tijdverspilling” is. 


Maar als het op vrouwen aankomt – maken de details het verschil. 


Dus je denkt misschien wel: 


“Ah ben m’n nagels vergeten knippen, maakt niet uit”


Maar vrouwen merken dit op en registreren dit in hun hoofd als een “rode vlag”, terwijl je dit met een simpel tijdbesparend verzorgingsproces makkelijk kunt voorkomen.


Of denk bijvoorbeeld aan “een tongschraper”, heb jij deze? Dit soort details die door 9/10 mannen over het hoofd gezien worden, maken uiteindelijk een groot verschil.


Op die manier laat jij geen steken meer vallen en zien vrouwen direct hoeveel respect jij hebt voor jezelf en jouw lichaam.

STAP 3: EEN MANNELIJKE GEZICHTSUITSTRALING

In dit onderdeel zie je hoe jij het beste je haar en baard kunt laten knippen en stijlen zodat jouw gezicht en kaaklijn zo goed mogelijk aansluiten op jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid.


Hier denkt geen enkele man aan, maar dit maakt wel degelijk een verschil in hoe een vrouw jou bekijkt EN zoals ik al zei – bij vrouwen, maken de details het verschil.


Daarbij leer je niet alleen hoe je jouw kaaklijn er zo goed mogelijk uit laat zien…


Maar je leert ook hoe jij je natuurlijke kaaklijn zelf verder kunt ontwikkelen.


Vrouwen vinden een stevige kaaklijn enorm aantrekkelijk en uit mijn ervaring kunnen veel mannen hier een hoop “winst” uit halen.

STAP 4: STAAN ALS EEN KRACHTIGE MAN

In dit vierde onderdeel leer je waarom een goede en krachtige lichaamshouding (en daarmee de lichaamstaal) voor mannen toch zo hard werken is. 


We bespreken de fysiologie hierachter zodat jij exact weet wat je dient te doen om jouw postuur van binnenuit te herstellen en zo dus krachtiger over te komen in uitstraling.


Want hoe jij jezelf “draagt” zegt enorm veel over jouw zelfbeeld. Loop je twijfelachtig naar d’r toe met je schouders voorover gebogen, hopend dat niemand kijkt?


Of ziet ze jou rechtop met zelfvertrouwen naar d’r toe wandelen als een echte man die gaat voor wat hij wil?


Keuze is aan jou.

STAP 5: SLAPEN ALS DE BASIS

In dit vijfde onderdeel gaan we het hebben over “slaap”. Je denkt misschien:


“Robin, wat heeft slaap nu met mijn uiterlijk te maken?” .


En dat is een goede vraag met een simpel antwoord: ENORM VEEL. 


Slaap is niet alleen het proces dat jouw hele lichaam herstelt…


… maar zorgt er ook voor dat je huid er zo goed mogelijk uitziet en jouw hormonen correct worden gereguleerd, waaronder het belangrijkste hormoon van de man: testosteron.


Plus, als je een man bent die vaak overdenkt en moeilijk in slaap valt, zal dit onderdeel jouw redder in nood zijn…


Want hierin deel ik ook mijn persoonlijk “avondritueel” en geteste slaaptips zodat jij jouw gedachten ‘s avonds in enkele momenten kunt “uitzetten” en moeiteloos in slaap kunt vallen.


Op die manier kan jij de volgende dag weer fris uit bed komen, helemaal klaar om de dag te starten en verder te groeien.

STAP 6: EEN Y-FIGUUR BOUWEN

Er zijn natuurlijk veel zaken over je uiterlijk waar je geen invloed hebt zoals je huidskleur, je oogkleur, je neus etc. maar waar jij WEL invloed over hebt, is de bouw van jouw lichaam…


En als jij deze niet ontwikkelt, dan doe je jezelf tekort aan een hoop zelfvertrouwen, energie en sterke verlangens van vrouwen om je zonder shirt te zien ;)


Daarom geef ik je in dit onderdeel een volledige introductie om te beginnen met trainen vanuit huis met doodsimpele maar bewezen trainingsschema’s…


Op die manier kan jij dat mannelijke “Y-figuur” bereiken, en geef je je lichaam een enorme boost in testosteron en daarbij ook in aantrekkingskracht.


Maar pas op…


Ik zeg misschien wel “doodsimpele” trainingsschema’s, maar daarmee bedoel ik NIET het standaard fitnessschema dat je in 2 klikken online kunt vinden…


Want er zijn namelijk bepaalde focuspunten die vrijwel elke fitnesscoach over het hoofd ziet, waardoor meeste mannen hun uiterlijke masculiene potentie dus onbenut laten…


Maar dankzij dit onderdeel weet jij straks wél hoe jij deze “masculiene focuspunten” correct kunt behandelen en op relatief korte termijn kunt opbouwen.

STAP 7: MANNELIJKE VISIE OP VOEDING

Als laatste hebben we het over voeding. Wat er essentieel is van voedingsstoffen om binnen te krijgen om een zo optimaal en energiek leven te leiden…


… en welke voedingswaren jij beter in de supermarkt kunt laten liggen.


Maar we zijn natuurlijk mannen hier, en ik weet dat meeste mannen niet echt de ambitie hebben om ervaren “chef-koks” te worden…


Dus zal ik je al mijn tips en processen geven zodat jij jezelf gezond kunt voeden op de makkelijkste en meest tijd efficiënte manier.


Dit om jouw lichaam het nodige “materiaal” te geven om dagelijks mee te gaan bouwen…


Want jouw uiterlijke verschijning is uiteindelijk een directe reflectie van de kwaliteit voeding die jij binnenkrijgt.

Start hier met Blok Y

Blok Y kort samengevat:

STAP 1: KLEDING MAAKT DE MAN

Masculiene kledingstijl uitgelegd (BONUS: kledinglijst met exacte kledingstukken, 0 denkwerk voor jou)

STAP 2: PERSOONLIJKE VERZORGING VOOR MANNEN

Simpel tijdbesparend en volledig verzorgingsproces voor de man, want als het op vrouwen aankomt, maken deze verborgen details het verschil.

STAP 3: EEN MANNELIJKE GEZICHTSUITSTRALING

Specifieke haar- en baardstijl richtlijnen om jouw kaaklijn uit te lichten + hoe je je kaaklijn op natuurlijke wijze kunt ontwikkelen.

STAP 4: STAAN ALS EEN KRACHTIGE MAN

De fysiologie achter waarom een krachtige lichaamshouding voor mannen zo hard werken is (+ hoe jij jezelf van binnenuit kunt “herstellen”).

STAP 5: SLAPEN ALS DE BASIS

Mijn persoonlijke slaapproces hoe ik mijn “gedachten-knop” uitzet en ‘s ochtends vroeg met een speurt in testosteron en zelfvertrouwen kan opstaan.

STAP 6: JOUW “Y-FIGUUR” BOUWEN

Simpele introductie om vanuit huis te beginnen met trainen en zo jouw mannelijke Y-figuur op te bouwen (+ “masculiene focuspunten” die bijna elke fitness coach over het hoofd ziet).

STAP 7: MANNELIJKE VISIE OP VOEDING

De mannelijke kijk op voeding: Wat wel, wat niet, en hoe maak je het klaar op de meest smakelijke én tijd efficiënte manier.
Start hier met Blok Y

Algemene vragen over Blok Y

Bday-actie Andrew

Wat betekent deze aanbieding voor mij?

Normaliter betalen (nieuwe) members €250,- inclusief btw per blok. Maar omdat je member bent krijg je 30% korting, hierdoor investeer jij slechts eenmalig €175,- inclusief btw per blok. Let wel, deze actie is dus alleen voor members zoals jij die eerder met enkele blokken zijn gestart bij WSM.

Hoeveel tijd neemt deze training wekelijks in beslag?

We adviseren je om minimaal 30 tot 45 minuten per week te reserveren om de trainingsvideo's te bekijken en de to do's uit te training op te pakken.

Uiteraard kun je elke week ook meer tijd besteden aan de training, dat is aan jou.

Wat als ik er nog niet klaar voor ben om met andere blokken te starten?

Stel, je bent op dit moment in blok 2 van de training en die wil je eerst afronden, dan lijkt het alsof je nu nog niet kunt starten met blok 3, 4, 5 en 6. Ja, dat klopt ook. Maar weet dat als je besluit om te wachten met de aanschaf van de volgende blokken, dat je op het moment dat je er klaar voor bent het volle bedrag betaalt. Nu maak je gebruik van 30% korting. Dus als je er straks wel klaar voor bent, dan staat de rest van de training al op je te wachten.

Kan ik opzeggen? Wat zijn de kleine letters?

We werken met een niet goed geld terug garantie. Deze is 14 dagen geldig. Dus is het toch niets voor jou? Meld dit uiterlijk binnen deze 14 dagen per mail en je krijgt je geld direct teruggestort.

Nog meer vragen?

Stuur deze naar support@wesocialmen.com. We staan daar voor je klaar! :-)

Waar kan ik aangeven welk(e) blok(ken) ik wil?

Straks op de check-out pagina vul je bij 'opmerkingen' in welk(e) blok(ken) je wenst toe te voegen aan jouw training. Wij voeren dat daarna handmatig door in het systeem waarvan jij weer een bericht krijgt ;-)

Dit zijn de 7 essentiële stappen die jij moet doorlopen zodat vrouwen jou niet meer zien als een “jong jochie”, maar als een aantrekkelijke, masculiene man.

En dit allemaal met een geld-terug-garantie van 14 dagen

(mocht het toch niet geschikt zijn voor je)

Dit zijn de processen die ik al jaren getest heb voordat ik ze in deze simpele, impactvolle video-series gegoten heb.


Op die manier bespaar jij jezelf jaren getest en gedoe, en kan jij direct aan de slag met de 7 stappen die WERKEN om die krachtige, masculiene verschijning te creëren.


Dus als jij klaar bent om vrouwen al enthousiast te maken voordat je zelfs nog maar een woord tegen ze gezegd hebt…


… en jouw gesprekken daarna moeiteloos om te toveren tot eerste, tweede en derde dates met behulp van jouw ijzersterke social skills…

Beloon dan vandaag jouw innerlijke werk met jouw uiterlijke ontwikkeling en wordt een aantrekkelijke, stabiele man waar vrouwen van opkijken en gek van worden.

Alleen deze week 40% korting op het nieuwe Blok Y!

BESTE KEUZE

Blok Y - Éénmalige betaling

500,-
297,-

Éénmalige betaling inclusief btw en 40% korting

 • Y.1: KLEDING MAAKT DE MAN
 • Y.2: PERSOONLIJKE VERZORGING VOOR MANNEN
 • Y.3: EEN MANNELIJKE GEZICHTSUITSTRALING
 • Y.4: STAAN ALS EEN KRACHTIGE MAN
 • Y.5: SLAPEN ALS DE BASIS
 • Y.6: JOUW “Y-FIGUUR” BOUWEN
 • Y.7: MANNELIJKE VISIE OP VOEDING

Blok Y - Betaling in 3 termijnen

180,-
110,-

Betaling voor 3 maanden, totaal €330,- inclusief 40% korting

 • Y.1: KLEDING MAAKT DE MAN
 • Y.2: PERSOONLIJKE VERZORGING VOOR MANNEN
 • Y.3: EEN MANNELIJKE GEZICHTSUITSTRALING
 • Y.4: STAAN ALS EEN KRACHTIGE MAN
 • Y.5: SLAPEN ALS DE BASIS
 • Y.6: JOUW “Y-FIGUUR” BOUWEN
 • Y.7: MANNELIJKE VISIE OP VOEDING

Blok Y - Betaling in 5 termijnen

115,-
70,-
Betaling voor 5 maanden, totaal €350,- inclusief 40% korting
 • Y.1: KLEDING MAAKT DE MAN
 • Y.2: PERSOONLIJKE VERZORGING VOOR MANNEN
 • Y.3: EEN MANNELIJKE GEZICHTSUITSTRALING
 • Y.4: STAAN ALS EEN KRACHTIGE MAN
 • Y.5: SLAPEN ALS DE BASIS
 • Y.6: JOUW “Y-FIGUUR” BOUWEN
 • Y.7: MANNELIJKE VISIE OP VOEDING