Stijn deelt zijn ervaring en resultaten
Geschreven door Stijn (member van WeSocialMEN)
"Na een aantal jaar met ups en downs, maar dan voornamelijk downs, had ik besloten dat er iets in mijn leven moest veranderen. Echter wist ik niet hoe. Ik was ongelukkig, zeer ontevreden en boos over het feit dat ik niet in staat leek een vriendin te kunnen vinden. Ik had dating sites en apps geprobeerd, was bij een psycholoog geweest om over mijn situatie te praten, hopende om te leren gaan met mijn situatie, maar ik kwam er maar niet uit. Dit had zijn uitwerking op mijn humeur, maar ik kreeg er daarnaast ook fysieke klachten van.


Via een nieuwsbrief van een dating site, kwam ik terecht bij Robin van WeSocialMEN. Hij gaf een introductie cursus aan een groep jongens en mannen, die net als ik op zoek waren naar een relatie en daar hulp bij zochten. We werden uitgedaagd om, voor mij, wat ongemakkelijke dingen te doen. Zoals, willekeurige mensen aanspreken, opdrukoefeningen in het openbaar en uiteindelijk, het telefoonnummer van een mooie dame vragen. Dit om zo onze “comfort zone” wat te vergroten.


Uiteraard heeft dit ene avontuur mij niet direct een nieuwe date opgeleverd. Maar er was in mij wel iets veranderd. De volgende paar weken was ik trots, gemotiveerd en had een enorme boost in zelfvertrouwen gekregen. Niet alleen op het gebied van het vinden van een relatie, maar ook in mijn vriendenkring, richting familie en op het werk was ik zelfverzekerder en kwam ik beter voor mezelf op.


Dit heeft mij doen besluiten ook de individuele cursus bij Robin te volgen. De sessies bestonden uit een mengeling van confrontatie met jezelf en/of ongemakkelijke situaties, waarna er naar de bijhorende gevoelens en emoties gekeken werd. Hierdoor kreeg ik handvatten om beter om te gaan met ongemakkelijke situaties en onvrede in mezelf. Dit pas ik nog steeds toe, in allerlei verschillende situaties. Op het werk, met vrienden of familie.


En toen gebeurde het, enkele weken na het afronden van de cursus kwam ik iemand tegen. Ik vond het daten maar spannend, maar ik raakte niet meer in paniek. Ik durfde opener te zijn, haar toe te laten in mijn hart. Ik durfde verliefd te worden en geliefd te worden. Ik durfde mijn zwakke punten te laten zien, die achteraf gezien misschien wel mijn sterke punten blijken te zijn. Ik durfde mezelf te zijn, en dat is misschien wel het belangrijkste wat er was veranderd. We zijn nu anderhalf jaar later en zijn nu gaan samenwonen. Iets wat ik me een paar jaar geleden niet had kunnen voorstellen.


Ik heb enorm graag met Robin samen gewerkt. Hij is open, eerlijk en confronterend, maar wel op een bescheiden manier. Hij laat zichzelf zien, waardoor het makkelijker wordt om ook dingen van jezelf te laten zien. Hij heeft een visie en deelt deze met je en laat je dingen zien, waar je zelf misschien een blinde plek voor hebt en daardoor misschien nooit gerealiseerd hebt."
Hoe nu verder?
Of je leest verder op onze blogpagina om meer te leren over het vrouwenperspectief op daten en relaties. Of je kiest ervoor om mee te doen met onze GRATIS webinar... :-) Deze webinar levert jou meer zelfvertrouwen en emotionele stabiliteit op, ook leer je hoe je meerdere leuke gesprekken voert! 

Om je te registeren voor de GRATIS webinar, vul hieronder je gegevens in.

Hoe je met meer zelfvertrouwen een relatie start

Je krijgt in onze GRATIS webinar de tools

Dit leer je:
  • Hoe je meer zelfvertrouwen en een krachtiger zelfbeeld krijgt
  • ​Hoe je vaker de goedkeuring bij jezelf zoekt i.p.v. anderen te pleasen
  • ​Hoe je emotioneel stabieler wordt en groeit in aantrekkingskracht
  • ​​​​Hoe je op een leuke en authentieke manier online gesprekken start en voert
  • ​De mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen tijdens de webinar (anoniem)
WeSocialMEN is erkend 
met een officieel keurmerk
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
100% gratis - zet vandaag de volgende stap

Hoe je met meer zelfvertrouwen een relatie start

Je krijgt in onze GRATIS webinar de tools

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
100% gratis - zet vandaag de volgende stap
Dit leer je:
  • Hoe je meer zelfvertrouwen en een krachtiger zelfbeeld krijgt
  • ​​Hoe je vaker de goedkeuring bij jezelf zoekt i.p.v. anderen te pleasen
  • ​Hoe je emotioneel stabieler wordt en groeit in aantrekkingskracht
  • ​​Hoe je op een leuke en authentieke manier online gesprekken start en voert
  • ​​De mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen tijdens de webinar (anoniem)
WeSocialMEN is erkend 
met een officieel keurmerk
©2015-2021 WeSocialMEN.com

Officieel partners met Lexa & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk